Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 5 January 2015

DIY kad kahwin:Kertas Kraft hasil dr 400 pcs

Selamat pagi..

Alhamdulillah hari ni nk share lagi hasil DIY lagi dr customer cik mah..namanya Julia..ni mjlis bulan 11 yg lepas..bnyk lagi hasil2 DIY dr customer cik mah yg beli kertas Kraft...insyaAllah cik mah akn share ye...


Yg ni mjlis belah perempuan...ni Julia beli 200pcs kertas Kraft...so..bila bahagi 3..dptlah 600pcs kad..sngtlah cantik...n mmg puas hati tgokkkan sbb semuanya DIY..pemilihan warna tulis an masih lagi warna hitam bg menampakkan klasik disitu...

Cantik manis pun boleh klau nk DIY juga tau...


Next pulak Julia mesej lagi nk order lagi 200pcs kertas Kraft..kiranya repeat order tau...TQ Julia..Kali ni utk belah lelaki pulak..1 A4 di potong dua...Julia pkai kertas Kraft jenis 180gsm...ni pun cantik juga kan...design hasil dr buah Fikiran sendiri..


Oh ye..selain Dari kertas Kraft Julia juga beli Sampul yg sama mcm kertas Kraft tu...warna sama...utk saiz separuh a4 Julia amik 500pcs n yg utk saiz poskad 350pcs...

Mmg puas hati sngt bila tgok hasil Dari customer..tersenyum sendiri...ewah...mcm kad kawin sendiri je kan,,,

TQ Julia...pada yg nk dapatkan kertas Kraft boleh whatsapp 0176626152 ye..ni no cik mah...

TQ

PUAN MAH

7 00 sudi berkongsi cerita:

cik hani said...

comel.yang penting jimat kos utk pengantin.

Nuriesya Nadia said...

Cantiknyaaa !

Julie McQueen said...

Great blog♥

How about follow each other?
I follow your blog. Waiting for you♥
My Blog: http://juliemcqueen.blogspot.com

cik mah said...

Kan2..aeronok dpt membantu

cik mah said...

Kan2..kreatif pengantin ni..

Aira said...

Assalamualaikum, nk tanya cmne nk order kertas tu & jenis yg ada? Thanks

cik mah said...

Waalaikumsalam..boleh whatsapp cik mah 0176626152...tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...