Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 26 February 2015

Pink tent azwa...


selamat pagi...hari ni nk promote2 lah..

lama pulak rasa xpromote bisnes kakak cik mah...

tadaaaa..


azwalah dlm tu...cik mah beli dari kakak cik mah...khemah ni serius mmg besar n best...azwa dah mula pandai main sendiri..jp2 masuk khemah die tu..amik mainanlah..golek2lah..suka tgok..ummi pun makin senng nk wat keje..syukur...dlm tu cik mah bentangkan toto kecil die..xla skait badan die bila dok tergolek2 dlm tu....kadang tu sampai tertdo dlm tu...klau tdo dlm tu panas sikitlah...so letaklah kipas kecik macam dlm stroller tu..hahaha...
cik mah dah test...cik mah n abahnya pun muat masuk skali tau..hahaha...amboi sngt...bab kukuh tu..insyaallah...


tgok tu....gimnastik ke tu syg oiiii...ni lah kejernya sekrng..tonggeng2 mcm tu...pastu chak kat kita..ish2....dari gmbr pun le agakkan berapa besar khemah ni...sj amik pin..nmpk terang sikit..lagipun utk azwa kan...yg warna biru pun ada juga tau...

ni detailsnya..



Pink tent kids @ baby
-ibu pun boleh masuk sekali-
RM 45
Order:pm.wassp.SMS 0172816154 Ida
Atau 
Self pickup
Gombak/keramat
**senang lipat
**ringan
** ada beg utk disimpn utk dibwa kemana2
**saiz besar iBU@Ayh pun boleh masuk skli

klau nk order le r mesej kakak cik mah ye..n gtau kawan cik mah...ckp baca dr blog cik mah..hehehe..cepat sikit kakak reply...hahahha

TQ

PUAN MAH

12 00 sudi berkongsi cerita:

merahitujambu said...

AZWA TUNJUK BAKAT EH.. COMEL AWAK NI

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikmah.. wahh cantik dan murah. nak beli sini lah. hehhee memang mencari tent ni sebab kitorang selalu guna selimut buat tent adam tapi tak kukuh nak masuk bertiga ekekekee ;p

*header lawooooo

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam cik mah,
sampai menonggeng si azwa he3

Nursaila Norman said...

murah! yang penting brg mainan tak bersepah merata2..hehe! nak beli yang mcm dalam kadang (sorry mcm kasar pulak bhs) tp better tent kan..hmmmm wink! wink!

cik mah said...

Kan2...die mmg mcm tu skrng ni

cik mah said...

Waalaikumsalam..oh yeke...mmg berguna...at least die pndai main sendiri kan..kan2..seronoknle main skali...
tq2..

cik mah said...

Hahahha..kan2...tu lah

cik mah said...

Kan2...tu yg penting...aaa yg kandang tu besar sikit..rumah kecik..ao ni pling snng n best

lia said...

sama mcm anak2 akak punyer ;)

* blog lia da private, kalau sudi nak baca lagi, bole la drop emel address di emel marlia171@gmail.com

MizzTina said...

azwa, tumpang boley x?? kemain comel istana dia..

cik mah said...

Hehehe..meh2..dipersilakan..

misz sheyla said...

mmg ngah mencari...boleh beli..tq2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...