Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 5 February 2015

One baby world lagi dan lagi..

Selamat pagi...meh2 nk share brng2 baby pulaklah..

Selalunya klau mainan beli ngan kakak n brng2 bby memag ngan kakak Je..cuma ada yg kakak xjual..Ye lah kan..xkan nk jual semuanya..

Memandangkan cik mah surirumah sepenuh masa...so cik mah decree mmg nk kena tambah stok cloth diaper Azwa...yg dah ada 12pcs...then pk MCM nk tambah 5 lagi...pastu dengar2 ada sale kan hujung tahun lepas...mmg bestlah.


Tadaaa...tgok gmbr dulu ek...

Pastu cik mah terus buka OBW...cik mah slalu gak g sini..MCM cik mah pernah cerita sblm ni kat sini...belian RM100 le dptkan PWP...contohnya nursing bra RM10 Je tau..bestnyer lah..so..mmg kumpul ape nk beli..mesti nk dptkan PWP...ummi dpt berjimat disitu...klau x..RM39.90 atau RM29.90"..nmpk kan bnyk penjimatan...

Masa tgok kat web site OBW ada sale 5 pcs CD ADORA RM89.90...bila kira2 mmg berbaloi...so..mmg decide nk g beli...tadaaa...tu lah 5 CD baru Azwa...comel2...selain tu beli juga wet bag utk letak CD kotor yg dah pkai...cik mah dah start juga pkaikan Azwa CD masa kuar...sedang belajar utk berjimat lagi...

Selain tu...cik mah beli kan Azwa berus gigi jari tu...comelnyer..senng ummi nk gosok2 gigi Azwa yg semakin bnyk tu...alhamdulillah pertumbuhan gigi yg sngt baik...

Pastu beli juga set sudu baru utk Azwa..yg ada tu susunya MCM kecik dah..hehe..SBB Azwa dah makan bnyk..so die marah klau lmbt..Ye lah masuk mulut sikit sngt.,hahaha..So ummi belikan baru n warna warni..sambil tu boleh belajar warna...tu gmbr Azwa masa 10 bulan..ni nk setahun dah kan...

So...dengan beli yg RM100 ni cik mah dptlah tambah koleksi PWP cik mah..hehe...n cik mah ialah VIB utk OBW tau...VIB maksudnya VERY IMPORTANT BABY....dah jadi member...seronoknyer...horay2...lepas ni nk g OBW lagi..klau ada sale kat OBW jgn lupa gtau cik mah Ye..hehe...

TQ

PUAN MAH

12 00 sudi berkongsi cerita:

Cik Jelita said...

jimat betul pakai cd.kite xtau bla nak strt...

MizzTina said...

teringin sgt nk pakai CD tu..tp xtau BS leh handle ke x klu pakai..

Syaz Rozelt said...

Bagusnya Azwa pakai cloth diaper..comel pun comel kan cd ni..bagus la join mende2 macam ni boleh jimat =)

cik mah said...

mmg sngt jimat...cik mah beli skrng ni pamper 3 atau 4 bulan skali je..tu pun 1 paket je..trylah..

cik mah said...

Boleh..xpyh bs cuci..balik t tina rendam je..masukkan dlm wet bag masa kat bs...trylah.

cik mah said...

aaaa....suritumah mmg snng pkai ni bg cik mah...sngt jimat...

dorsett pink said...

saya pun pakaikan cd gak kat my anak.. tapi skrang macam tak sempat sangat nak pakaikan, nak cuci stain lagi and nak basuh kat mesin lagi.. sebab saya bukan suri rumah sepenuh masa, jadi macam susah jugak la nak buat tu.. factor masa menjadi kekangan

Mrs ShaQ Kirin said...

Wahhhh... Murah betul kat OBW... Al-Aish ada 2 CDs je... Tu pun Mummy nye belum istiqomah nak berCDs.. But skrg dalam process nak beli CD bebanyak dulu baru syok nak berCD kan... ;D

cik mah said...

@dorsett pink

WAH BGUS2..KLAU MCM TU PKAI MASA HUJUNG MINGGU JE LAH...ATAU MASA KAT RUMAH JE..SO SEMINGGU SKALI JE BARU BASUH...DPTLAH JIMAT SIKIT2 PUN KAN...

cik mah said...

@Mrs ShaQ Kirin

ooo yeker..ada sale je kena beli..br dpt jimat lagii...skrng cik mah nk beli yg mlm punya...dapatlah ummi berjimat lagi...

IMaH said...

Jimat bnyk kn pkai Cd. Obw mmg best!

cik mah said...

Kan imah kan..t imah pun boleh try..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...