Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 13 March 2017

cara tenangkan baby didalam pantang


Selamat pagi..

nk tau x..yg YL ada essential oils yg sesuai utk baby tau..

lagi2 baby yg baru lahir...kiranya yg masih dalam pantang..baby2 ni kan baru2 nk belajar nk sesuai kan kadaan sekeliling ni..

so ni antara yg sngt sesuai dgn baby tau...

kawan2 cikmah yg preggy semua nk amik sorang satu utk persedian baby bakal lahir ...


sesuai juga utk kembung perut baby tau...lagi2 yg ni semulajadi tau...xperlu nk risau ada bahan kimia ke ape ke..insyaAllah...mmg serasi dgn baby2...lama sngt gentle baby essential oil ni out of stock tau,,,skrng dah ada..meh grab cepat2...

cara nk guna tu mudah shj...dilutekan dgn V6 oil dari YL atau VCO..pastu sapukan shj pada tapak kaki baby..utk baby lebih tenang..ruam lampin boleh juga sapu

cikmah pun mmg spare 1 ni...xnk nnti masa2 nk guna dah xde..rugilah kan..

so cantik manis yg nk order atau nk tau lebih lanjut..meh whatsapp cikmah 0176626152 ye...cikmah bg skali free gift sleep blend skali tau...

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

MAY said...

Ingt cik mah tgh pantang td.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...