Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 14 July 2017

Laundry area di rumah

SELAMAT PAGI.

hari ni share tentang deko rumah pulak..

lama menyepi kan..mcm2 dah buat...nk menaip tu yg xmenyempat...


'Die' pun nk beraya juga..😂😛

Kasi pkaikan baju raya barulah utk die..hahaha..lebihan wallpaper bilik kerja..

Dah nmpk lusuh dah warnanya..hampir 5 tahun berkhidmat..dah beberapa kali buat 'hal'..hahaha..tp masih bg die peluang..dulu masa kat rumah sewa letak kat luar je..kena hujan panas..kesian die..ni dah dok dlm..bg cantik2lah die..kot bertahan 10 tahun lagi kan..sempatlah tunggu bonus abah ke 10 nk beli mesin basuh idaman umi tu nanti 😂😎

Berpeluh2 juga nk menyiapkan ni..sbb bdnnya bulat..bukan petak...lagilah mencabar..mcm biasa benda2 mengarut n details ni umi kenalah buat sendiri..hahaha..xkose abah nk layan..abah jagakan anak2 pun cukup bahagia dah tau..😘😍

Selamat hari raya utk DIA 😄





Ruang mendobi pun kena gak makeup cantik2 juga..baru smngt nk basuh kain...ewahhh..gaya mcm basuh guna tgn..

Heroin utama dah makeupkan baru baru hari tu..maintain cantik sampai skrng..hehe..

Pokok cili tu slalu beralih tempat..kejap meja mkn..kjp kat ruang dobilah..kesian die..

Tq abah uzmazwa...susah2 pasang ni sampai 2 3 pg...pasang tahun lps..ni br nk share..haha 



sambil tu share fullview ruang mendobi ni.ada kawan request nk tgok .comel je..muat utk 1 mesin basuh je..sbb tu kena ada rak letak atas tu..so jimat ruang yg comel ni..anak2 pun xdelah dok main bahan2 xsepatutnya..

Dulu rumah ni sampai tingkap tepi tu je..tp owner lama dah extend habis kebelakang..so wujudlah ruang comel ni..😍

Simple je..puaskan hati & mata sendiri je..😍😛

Cat tu yg asal..xde buat ape2 lagi kat ruang ni..nnti2lah buat..nk duduk sini lamaaaa lagi kan..rumahku syurgaku kan..insyaallah sampai akhir hayat..



alhamdulillah..dah happy sngt dengan ruang ni..adalah sikit2 nk tmbah..tp xurgent pun..cewahhh..nnti klau jumpa idaman hati baru tmbah,

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

PERMATABIRU said...

cantik comel je bilik laundry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...