Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 10 July 2012

Janji ditepati

selamat malam kawan2 semua...pada silent reader...eh ade kot ek..hehhee....salam rindu untuk b2b n ex-b2b semua....kali ni 3 entry dah update ye untuk sehari..terlebih2 cerita..smngat kot...sbbnya...teringat pada janji cik mah untuk sorang b2b....maaf sgt cik mah xingat nama...maklumlah bnyak btol bnda nk memikirkan..yg ingat jnji nk kasi b2b ni tgok n kot2 le bg idea untuk gubahan hantarannya nnti..maafkan cik mah ye...tajuk xtahan kan..nk gak gaya2 PM kita..hahahha,,,janji ditepati...so cik mah pun kali ni menepati..maaf sebb kelewatannya ek...maaf....

bermula disini...cik mah terbaca dlm majalah pengantin..tq majalh pengantin memberi inspirasi....then bila tgok sorang b2b wat...cik mah harap dapat mmbntu ngan gmbar ni...simple  tapi menawan n kemas...so...jom layan gmbar ek...

maaf kualiti gmbar xberapa ok...


ni kiranya bhan2 yg diperlukan untuk gubah hantaranlah ek...
gunting,benang,ribon,bunga fabrik yg dah DIY..



setelah tu...susunkan barang2 atas hntaran n decokan ngan bunga2...untuk B2B...ni yg cik mah maksudkan...xpayh susun setempat...kiranya..kita selitkan bunga2 comel yg B2B wat tu...ok x??



lepas tu letakkan aksesori tmbahan...contoh yg diberi adalah reben comel tu....senngkan...




tadaaa....siap dah....sekejap je dah siapkan....rasenyer cntik jg kalau kita pelbagaikan warna bunga...tp ok jg klau nk senada...terpulang pada kreativiti....mana2 boleh..yg penting hati tuan hantaran senng n hepy...xgitu???


olahan ayat2 untuk deco ni cik mah wat sendiri...konon pndai nk tolong...tq pada owner yg ajar ni di majalh pengantin...so..pada b2b....cik mah dah tunaikan jnji tau....semoga dapat membantu b2b yg dijanjikan n b2b yg lain....

TQ

CIK MAH 

7 00 sudi berkongsi cerita:

Cik Saila said...

sama mcm idea sy utk hantaran nnt :))

Diyana said...

thanks Cik Mah...
orait2 nnti nak coba...
thanks again and again~

Rahmah said...

cik saila:ooo yeker...comel la plak kan mcm ni..jimat pun jimat...gud luck dear...

Diyana:ye....untuk diyana sebnarnya..maaf ye cik mah luper...u r welcome dear...gud luck... :)

SarahSyafiq said...

teringin jugak buat mcm nie untuk hantaran.hehe

Rahmah said...

@SarahSyafiq
sarah..ape lg...boleh cuba kot..jimat + cntik kan....cuba jgn xcuba tau... :)

ciksusu said...

pengantin julai kan..hehe ;p
kite pon ade gak..tehehe

Rahmah said...

@ciksusu

ciksusu..btol2...julai punyer...bestkan bc..mcm2 ade..hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...