Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 6 July 2012

penawar jem....

selamat petang...tb2 teringat nk share sesuatu...rasenyer lagu ni dah lame dah kat radio...sebbnya cik mah da pernah download n save dlm MP3....so..slalunya akn dengar mp3 ni masa blik n p keje...slalunya time blik..bosan dengar radio..so pasng mp3..tb2 1 hari terdngar 1 lagu ni mcm best je kan...eh ulang skali lgi la...habis lagi skali...smpai xterasa jem yg teruk..tersenyum sorang2 dlm kereta nyanyi lagu ni n konon2 berangan ngan lirik skali..hahha....

lirik yg sngt romantik..membuatkan hati terbuai2..cewahh...so..bila jem je...lagu ni dekat 10 kali gamaknya akn cik mah dengar...smpai kering tekak dok nyanyi sorang..pasang kuat2 n nyanyi..hehehe...ape2 pun..ini cara cik mah untuk penawar stress..korang plak mcm ne???

jom layan lagu ni...cik mah xde video..ngah try download..lmbat plak..

Lirik Lagu Penghujung Cintaku - Pasha Feat Adelia




Lirik Lagu Pasha Feat Adelia - Penghujung Cintaku Lyrics
Lirik Penghujung Cintaku - Adelia ft Pasha Ungu

Berakhir sudah pencarian cintaku

Jiwa ini tak lagi sepi
Hati ini tlah ada yang miliki

Tiba diriku dipenghujung mencari cinta

Diri ini tak lagi sepi
Kini aku tak sendiri

Aku akan menikahimu

Aku akan menjagamu
Ku kan selalu disisimu seumur hidupmu

Aku akan menyayangimu

Kukan setia kepadamu
Kukan selalu disisimu seumur hidupmu

Tiba diriku dipenghujung mencari cinta

Hati ini tak lagi sepi
Kini, aku tak sendiri

Aku akan menyayangimu

Kukan setia kepadamu
Kukan selalu disisimu seumur hidupmu

Aku akan menikahimu

Aku akan menjagamu
Ku kan selalu disisimu seumur hidupmu

Ku kan selalu disisimu seumur hidupmu

Seumur hidupmu
Seumur hidupmu
Seumur hidupmu
Seumur hidu
pmu


TQ

CIK MAH

8 00 sudi berkongsi cerita:

SarahSyafiq said...

hehe,dah lama tak tempuh jam balik kerja.huh, penat kan.

Rahmah said...

@SarahSyafiq

tu la...tp ok la..cik mah xla jem sgt...cm kalau accident jem la...so..lagu r pengubatnya.. :)

anaztasias nora aira said...

lagu ni besh, boleh jadi lgu video awak juga hehe :)

Rahmah said...

@anaztasias nora aira

aaa kan...sesuai jg kan..xterpikir plak...tq2..mmg best sgt lagu ni...

BIE said...

lagu ni memang layan.. huhu. ni masa pasha dengan adelia sebelum diorang kawin. Sweet sgt, not, ramai guna lagu ni untuk video wedding or pre-wedding kan?

Rahmah said...

@BIE

aaa...btol tu bie...sweet sgt tgok...btol2..tgok pre wedding irma hasmie pun ade lg ni jg...suker la.. :)

sarahhernyzar said...

sara pn suka lagu. verangan nk buat lagu ni sb VC nikah. hahaha.:p

Rahmah said...

@sarahhernyzar

ramai setuju..lg ni best kan...xsalah berangan kan...good luck..t post ye VC nikah ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...