Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 2 July 2012

terus di uji...

lewat petang sgt dah br nk update blog...bukan xde citer nk kongsi...bnyak sgt...cm hati ni sgt2 xtenang....rase nk lari jauh2 je..huhuhu....semakin dekat harinya...semakin bnyak dugaan...bukan dari en tunang...dugaan dr luar..persekitaran yg xdpt di elak...terima kasih pada en tunang yg sgt2 memahami n cuba untuk selesaikan masalah....segalanya cb diatasi ngan baik...cm knpalah mereka xmemikirkan keaadaan kami yg sgt2 kesempitan wang ni...bukanlah xde lngsung..tp phm2 kan..nk kawin ni sgt2 memerlukan duit sgt2...semuanya cb cik mah aturkan sendiri dngn kemampuan cik mah n en tunang...dengan niat...xnk susahkan sape2 pun...huhuu....saat ni...cik mah sgt2 sedih...perlu menjaga bnyak hati lain..smpaikan hati sendiri terasa pedihnya n sedih kerana diabaikan diri ni sendiri...

ini dugaan yg terus akan diuji Allah maha esa...cik mah tahu ada hikmahnya...tp dimana masih lagi tercari2...cb untuk muhasabah diri ini...jgn memikirkan perkara negatif...cb untuk tenangkan diri...cik mah n en tunang sgt2 tertekan saat ni...kesian en tunang pun terjebak ngan masalah cik mah..huhuhu....


terima kasih sgt2 pada BFF cik mah n suaminya kerana membantu kami mencari ketenangan di tempat sejuk...sejuk sekejap juglah hati ini kan...terasa gembira tanpa memikirkan masalah yg ada...semoga beberapa hari akan datang akan membawa jalan penyelesaian...amin...


hari sabtu hari tu kononnya nk p main bowling ngan en tunang n my BFF...tp bowling kat wangsa walk...penuh sgt2...last2 p minum2 n g uptown..hhehe...dapatlah beli beg baru..rm20 je..hehhee...berjimat nk kawin..mcm tu skali kan jimatnya,.....


hehehe..ni lah tempat sejuknya...kami p jalan2 kat genting highlands....p jalan2 je...bukan nk main2 pun...p untuk tenangkan fikiran je....then..main bowling..sbbnya kempunan malam kelmarin..hehehe...kalah ngan en tunang n my BFF punya suami...hehehe....hebat betul..dua2 game xde chance nk menang....xpe..yg penting enjoy...seronok sgt ..hehhe


My BFF bersama suaminya...tq sudi teman kitaorang.hehhe...sejuk sgt n hati pun sejuk jg..


muka kami yg berapa nk tenang...huhuhu...masih mencari ketenangan hingga saat ni...then blik dari genting p makan pizza baru..nyum2...ok r...geram sebb service lambat..rugi je bayar service charge...45 minit bru dapat pizza..hampeh tol...ade ke sudu, garfu n pisau pun xcukup.. + gelas skali..kami berempat...tp semuanya die anta 3 je...huhhhh...ape la...

Ok...semalam layan bola sorang2...smngat sgt nk tgok spain menang...snggup cik mah layan bola sorang2 tau...hahahha...nsib xrugi..tdo lu..then bangun n tgok bola..pastu smbung tdo....yeah....4 gol!!!!!tq spain...wat cik mah gembira...

hehehhe...sorry...tb2 je kan ade....sj je..nk menunjukkan spain...seronok...sape sokong itali..harap maaf ek..cb lagi thun2 depan..   :)

TQ

CIK MAH

10 00 sudi berkongsi cerita:

SarahSyafiq said...

kadang org kate tym nak mendirikan masjid ni la paling byk dugaan kan.yang penting byk kan sabar dan minta Allah permudahkan segala nya.

Rahmah said...

@SarahSyafiq

btol tu sarah...tq atas nasihat..cik mah pun harap jg sglnyanya dipermudahkan...

BIE said...

moga dipermudahkan segala urusan cik mah.. take care cik mah..

BIE said...

moga dipermudahkan segala urusan cik mah.. take care cik mah..

qaseh_fariza said...

sabar cik mah..memang byk dugaan bila berdarah manis nih. dulu qaseh pun sampai buntu & selalu tido dlm linangan air mata je. kalu Allah dah takdirkan kita bersama, insyaAllah apa pun yg dtg dpt diatasi.

btw, cantik la beloh cik mah. qaseh susah polkadot

Rahmah said...

tq pada bie n qaseh....

betul tu...cik mah pun berpegagang pada..kalau dah ditakdirkan bersama insyaAllah....

tq qaseh...

Cik Saila said...

biasa lah tu cik mah, lagi nak dekat membina masjid ni,lagi byk dugaan..syaitan kan xsuka kita bina masjid..sabar ye..esok2 mesti jmp jln penyelesaian :))

thank you droping yr comment dkt blog saya :) saya follow awk :D

Rahmah said...

@Cik Saila

aaa..btol kan..syaitan mmg xsuka bnda2 baik ni..so cik mah bersyukur masih boleh bersabar hadapi dugaan....welcome...tq sudi follow :)

ayu'shaza amir said...

takpe, dun wori. think positif. nak buat bnd baik mmg byk halangan. tp klu sabar, ganjarannya berbaloi... ^^

cik mah said...

@ayu'shaza amir


always positif....insyaAllah gnjaran hebat menantikan...eh2...ape kah??hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...