Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 23 September 2013

kertas kraft...

selamat pagi cantik manis...sekejap je dah isnin blik kan...kejap sngt rase...alhamdulillah semakin sihat...biasalah tu klau batuk2 n pening2 + sakit pinggang sikit..bby nk membesar...hehehhe...

hari ni nk share ngan cantik manis..kot2 ade yg berminat lagi nk order untuk wat kad kahwin mcm cik mah....

ramai juga yg add cik mah di FB n bertanya mengenai kad kahwin cik mah ..lebih2 lagi berkaitan kertas kraft tu...terima kasih sbb berminat n sudi bertnya...

alhamdulillah permintaan untuk kertas kraft sngt2 memberangsangkan...

untuk membantu  B2B...cik mah sanggupkan diri menjual kertas kraft ni...bg memudahkan B2B yg jauh2 untuk dptkan n sekaligus berjimat untuk kos kad kahwin...



520pcs kertas kraft untuk DIY kad kahwin selamat sampai ke kelantan...
tq eda hasnida


440pcs kertas kraft untuk DIY kad kahwin selamat sampai ke putrajaya...
tq cik nonie baizura...


200pcs kertas kraft untuk DIY kad kahwin selamat sampai ke gombak...tq lily...


440pcs kertas kraft untuk DIY kad kahwin selamat sampai ke perak...tq  iera..

ni antara yg cik mah ingt nk snap..hehehe...ade yg dah smpai pun pada tuannya..tp cik mah xteringt nk snap...sebagai penghargaan tempah dengan cik mah...cik mah akan hadiahkan tasbih cintaku sebagai kenangan...ade yg COD dekat rumah cik mah n ade juga  yg cik mah pos...

jutaan terima kasih pada mereka yg sudah order..pada yg nk order boleh add cik mah di FB kat sidebar atau pun like pages TASBIH CINTAKU... atau pun boleh email rahmah2287@yahoo.com atau whatsapp 0176626152 ye..

Jgn segan2 nk tnyer cik mah pape pun pasal DIY cik mah..insyaAllah sedaya upaya cik mah akan tolong...

tempek skali lagi hasil kad kahwin cik mah dari kertas kraft...


selamat mencuba pada yg berminat nk DIY...jgn lupa ye untuk berjimat cermat..

ni details untuk kertas...

saiz A4 atau separuh A4...

Berat kertas 175gsm...

1 paket ade 50pcs...

TQ

PUAN MAH

13 00 sudi berkongsi cerita:

Rina Ellisa said...

As Salam Cik Mah.

Rina nak tanya, ada jenis kertas macam ni je ke?

Jenis yg lain ada tak?

ni email rina, rina_ellisa@yahoo.com

thanks cik mah :)

Anonymous said...

Assalam nak tanya..ni kertas kraft ke kad kraft? Berapa gram? Tq

cik mah said...

@Anonymous

Waalaikumsalam..ni kertas kraft..yg slalu wat untuk kad kahwin

Norsuhaila Zakaria said...

salam,cik mah..nak Tanya bpe untuk 1paket ni??

rita oreo said...

as salam cik mah. macam mana nak order? n brp rm 1 pack tu?

cik mah said...

@rita oreo

nk order boleh email rahmah2287@yahoo.com atau whatsapp 0146891789

Jocelyn Cheng Abdullah said...

Brp harga kertas kraft 175gm?

Jocelyn Cheng Abdullah said...

Salam... Brp hrg kraft 175gm

Jocelyn Cheng Abdullah said...

Brp harga kertas kraft 175gm?

Jocelyn Cheng Abdullah said...

Brp harga kertas kraft 175gm?

cik mah said...

boleh whatsapp sy utk details ye 0176626152

mizz nurfasha said...

salam Cik Mah...
still jual lagi kertas kraft ni?
bape rm yee?

Anonymous said...

Salam ..saya nk tanya utk order kertas kraft secara online tpi tak dpt detect no whatsapp cik mah. Nie whatsapp saya 0176015166

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...