Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 27 September 2013

'Mini Giveaway by Sfaezah'


selamat petang cantik manis....entry lewat petang sudah...terlupa nk post...tetiba ngah siapkan order teringat entry..hehehe...




Cara Penyertaan
  • Follow blog Me, Him & Life dan nyatakan anda follower yang ke berapa... (cik mah baru perasan yg cik mah xtekan butang follow selama ni..hehehe...so xterlambat lagi follower ke 121...)
  • Buat simple entri yang bertajuk 'Mini Giveaway by Sfaezah'. (sudah berjaya buat)
  • Copy banner GA diatas dan backlink ke entri ni (sudah semestinya)
  • Nyatakan tempat percutian paling best yang korang pernah pergi setakat ni. (Tak kisah local atau oversea. Maybe korang pergi tempat dekat je, tapi kenangan dan orang yang ada masa tu membuatkan percutian tu best!)  (akan dikarang sebentar lagi..)
  • Letakkan sekeping gambar terbaik korang semasa percutian tersebut. (alamak..dah 2 2 keping..okeylah ek..)
  • Tinggalkan link entri GA korang di ruang komen entri ni. 
  • Tag 3 rakan dan pastikan mereka tahu mereka telah di 'tag'.



tempat percutian paling best yg cik mah pernah g n pergi dengan banyak kalinya adalah....

MELAKA!!!!

rasanya ramai yg pilih melaka kan..mmg bnyk tempat2 menarik kat melaka...cik mah mmg pantang ajak g melaka..insyaAllah nk ikut punyer...xpernah jemu...

pilih tempat honeymoon pun kat melaka...dari pagi smpai mlm berhoneymoon..hehehhe...

antara tempat2 yg menarik dekat melaka jonker walk waktu mlmnya...river cruise...menara taming sari...mahkota prade...taman2 sekitar bndar melaka..yg ade keretapi n kapal terbang..situ juga ade pokok melaka tau..jgn xtau pulak..then ade 3 muzium untuk dilawati sekitar bndar melaka...bayaran masuk sngt2 berpatutan...yg pling best pulak...cendol dekat tepi sungai..dekat dengan bngunan merah...wahhhh..sedapnya..dekat bngunan merah juga boleh shopping...mmg bnyk cenderahati boleh dpt kat situ...selain tu...jgn lepaskan peluang naik beca...pilihan nk naik beca pulak..mak ai..bnyk...konferm rambang mata...g juga ye ke kampung morten...situ kampung terbersih kat melaka..mmg cantik2...

Klau nk cerita tempat menarik kat melaka ni mmg xhabis...so kn pergi n rasailah sendiri pasti akan lebih best n bnyk kenangan....


luper plak..baba2 shopping pun best juga tau....mmg bnyk sngtlah kedai..n rata2 boleh tawar menawar...bolehlah beli sebagai cenderahati nnti...


meh tgok gmbar cik mah pulak masa dekat melaka ye....




masa ni pengantin baru lagi tau..hehehhe....gmbar masa dekat menara taming sari...kubu2 sekitar bndar melaka....muzium2 kat situ juga...


ni beca pilihan cik mah..nk yg warna pink gitu..puas mencari tau...hahahha....suka sngt2...then gmbar masa mkn cendol pulut n cendol jagung....n gmbar masa dekat A FAMOSA...

klau g berdua..xle malu2 tau minta tolong orng sekeliling tolong amikkan gmbar...

walaupun dekat je ngan kl...tp kenangan masa yg diluangkan bersama dengan yg tersayang itu yg terpenting skali kan...

cik mah tag...


jom sama2 kita join...

TQ

PUAN MAH


1 00 sudi berkongsi cerita:

S. Faezah said...

hi..pemenang akan diumumkan esok pada jam 1200 tengahari..Jgn lupa cek yer!

Terima kasih sudi join GA!^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...