Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 25 September 2013

Veil cintaku....

selamat pagi cantik manis...tgh sarapan ke???bgus2...amalan hidup yg sihat...jom sama2 sarapan..lepas en suami g keje sambung sarapan lagi...hehehe..amboi..mkn je kejenya...

hari ni just nk share2 veil untuk B2B yg cik mah wat kan...wat pertama kalinya...sbnarnya xkonfident sngt nk wat...tp xsmpai hati xwat pulak...so.cik mah gagahkan diri nk siapkan..alhamdulillah amik masa 2 hari je nk siapkan..syukur sngt..maklumlah mak buyong...wat sejam..peningnya 2 jam..hahahha..melayankan ajelah...

veil warna krim n pearl + manik customer xkisah warna ape2 pun..then cik mah mathcingkan ngan bj die punya beads warna coklat gold katanya....


ni dari pandangan dekat...xtau dah nk amik gmbar dari sudut mana...xprofesional langsungkan..ehhehe..tetiba suka sngt ngan veil yg dah siap....rase mcm lebih cantik dari yg cik mah punya..eh perasan je kan..


eh2..nmpk mcm warna putih pulak..belasahlah ek.pencahyaan yg xkena ni...veil pkai 1 meter je..then beli lace yg dekat bunga riben...lace tu yg agak mahal..beads semua okey je harga..siap dapat diskaun lagi..


nk bg full review xde pulak..yg ade ni je..yg tu kira tepi2 n sepanjnag veil cik mah bubuh pearl besar n pearl kecil + ade manik2 pnjng tu...gigih untuk menyiapkan...

klau ade yg berminat nk veil mcm cik mah n yg mcm ni...boleh je..tp al maklumlah ye kena tempah awal..klau x...xsempat mak buyong ni nk siapkan...at least sebulan awal ye...tu at least..lagi awal lagi bgus...


ni contoh side view untuk veil cik mah..pada yg berkenan nk sewa pun boleh..murah2 je...nk sewa sekali tudung2 pun boleh juga....

semoga dapat memberi inspirasi untuk B2B diluar sn..n pada yg bersemngt nk DIY semoga berjya...jgn putus asa ye cantik manis...

sebarang pertanyaan boleh whatsup cik mah 0146891789 atau email ke rahmah2287@yahoo.com

TQ

PUAN MAH

8 00 sudi berkongsi cerita:

Princess Feyqa said...

cantiknye rasa cm nk sewai veil tu je utk majlis bertandang.. tp baju bertandang wrna cokelat lak :(

Nana Aris said...

salam dear,
cantik cantik veil untuk wedding sekarang..4 years ago..tak byk pilihan pun..hehe

Btw, kalau berminat dengan supplement from Shaklee saya ada buat promo ESP Shaklee..do visit my blog ye
http://ainasuraya.blogspot.com/2013/09/promo-shaklee-esp.html

thanks!

tqahmisdar said...

cantik.. :)

cik mah said...

@Princess Feyqa

Ooo...yg cream tu custom made untuk customer...klau yg putih mmg ade...fEyka nk custom made pun boleh je...

Syazana Zainn said...

cantik
mmg cik mah ni kretip :)

missGogreen said...

cantik..rajin mak buyong menjahit..

Miss N said...

wow.. lps ni mesti bnyk tempahan. rezeki baby.. Alhamdulillah.. caiyok2 cik mah.

Mila Kamil said...

Cantikk! Suka juga veil rahmah, pink purple gituu.. Hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...