Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 24 March 2015

Anak Dan abah sedondon..

Selamat pagi...buat ape tu...????

Jom sarapan...Sampul layan cerita cik mah..

Tadaa...ni gmbr masa jln2 Penang..amboi..xhbs lagi cerita jalan2 Penang cik mah ni...hehehe...

Ni masa atas free..azwa n abahnya...

Mmg sj pilih tema biru hr tu...g mana2 mmg abah die lah yg dukung die...klau ummi..kejap je lah..ummi xla raglan melati kan pkai ssc...


Seronok pulak die naik free tgok2 kaut...Ada muka abah die x???? Ramai kata azwa xde muka abah n ummi...n pling selalu dngr..ramai x caya ini anak ummi n abah...hahahahha...tu mmg slalu lah...semua ckp azwa ank mat salleh..okey...mulai skrng kena praktis speaking...hehehe

Yg bawah ni pulak masa g bukit bendera...dah Ada ank ni...nk sedondon skali ngan anak...amboi lah sngt kan..hahaha...so tema g bukit bendera warna purple pulak...




Sama Aja gayanya abah n anak ni ha...jeles ummi tau..hahaha..

Alhamdulillah..azwa xdelah 24 jam dari ummi je..die okey je klau abah die Ada...mmg mudah lah nk wat kerja klau abah die Ada...die bz main ngan abah die..xpun die main sendiri je...alhamdulillah juga..abah azwa xde masalah utk mandikan n cucu yak die...terima kasih kerana jadi suami yg sngt membantu...n pling2 ummi jeles...azwa sebut perkataan pertama ABAH masa die 4 bulan lagi..ewah2 sngt...hahaha...

Love u both...

TQ

PUAN MAH

11 00 sudi berkongsi cerita:

Diyana said...

haha baju husband kita sama laaa.. yg kaler purple tu.... hahahahaha

misz sheyla said...

same la anak kite pun...skang lebihkan ayah die..jeles tau...nak main cari ayah die..nangis baru cari kite...

Z@i Z@mR33 said...

sng ajar suami basuh yakyak anak dr kecil.kang ada emergency sng nk tinggal kt suami :)

natasha said...

anak cik mah comel sgt la,mcm anak omputeh pun ye jgk..nnti blh la share tips nak dpt baby girl comel mcm azwa ni...hehee

cik mah said...

Eh2 yeker..hahaha..wah..kebetulan ni..

cik mah said...

Hahaha...mak happy je xjeles..sbb snng mak nk wat keje..hehe..time nk susu br cari.maknya..

cik mah said...

Aaaa tu lah kan..sama2 membantu..

cik mah said...

Tq dear...hehe..xde tipslah..cik mah pun xsangka azwa tetiba nmpk mcm mat salleh..hehe

MizzTina said...

danish pun sm, klu ayah dia ada, mmg ayahhhhh je la dia nampak..

cik mah said...

Kan2...betul tu

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam cik mah,
alolooooooo nomei azwa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...