Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 20 March 2015

Coklat dan belon..

Selamat pagi....

Alhamdulillah...ni nk bg teaser je dulu,..dah share pun kat ig n fb..tp mestilah xlupa nk share kat blog...kenangan selamanya kan..,meh2..".



Paper bag ni cik mah beli kat chow kit..nk yg polka dot sebnarnya...tp xde..so amik lah yg plain pink..pastu idea dtg....amik riben polka dot..full nnti cik mah story ye...



Coklat oat tu cik mah pilih sbb bg cik mah sesuatu n sihat..asyik makan coklat biasa je..rosak Gigi..hehhee..lagi pun nk bg pada kanak2...then Ada sumi juga..pastu kek Apollo tu...

N xlupa juga utk me gembiralah..cik mah letak 2 belon dlm setiap gift ni...




Oh ye...Ada juga air kotak..cik mah pilih ribena..kanak2 suka kan..so amik ni lah...share ngan abah azwa half half..hehe,,,niat utk sedekahkan sense a besday azwa yg lepas...

T full story n gmbr ye,,,

TQ

PUAN MAH



7 00 sudi berkongsi cerita:

natasha said...

rasa seronok kan packing brg2 gini,lagi2 kalau tgk budak2 suka bnda yg di dalamnya..hehe

natasha said...

rasa seronok kan packing brg2 gini,lagi2 kalau tgk budak2 suka bnda yg di dalamnya..hehe

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam cik mah,
hokeyh next entry please he3

Ija Rased said...

comel kaler pink...selamat hari jadi anak kecil

cik mah said...

Aaa...kan2..mmg seronok...lagi seronok dpt wat mereka happy..

cik mah said...

Hehehe..sbr ye...akan dipercepatkan..

cik mah said...

Tq aunty

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...