Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 16 December 2016

Cara hilangkan mengantuk..


selamat pagi semua..

alhamdulillah..masih lagi bersiaran hari ni...

ni nk share..cara2 hilangkan mengantuk pulak..

dengan menggunakan young living essential oils..

senang je...

sama ada nk sapu terus kata dahi..kening..tengkuk atau hidung...cantik manis boleh juga hidu terus dari botol peppermint essential oils tu...

ye..namanya PEPPERMINT ...

semua tau kan yg peppermint tu berangin...cikmah serius ckp..mmg bukan peminat benda2 berangin ni...tp..dah lama2 guna YLEO ni..cikmah jadi jatuh cinta terus dgn peppermint ni tau...

hari tu blik penang..bw siap2kan semua EO yg perlu..masuk dalam EOPOUCH yg cikmah buat sendiri..



tadaaa..inilah die..masa ni en suami memandu utk kami blik penng masa tu..so cikmah sapukan sedikit peppermint  essential oil ni dekat area2 yg cikmah ckp td tu..then bg en suami hidu dlm 30saat mcm tu...

ape yg cantik manis kena tau...yg dengan menghidu shj pun molekul2 kecil peppermint ni boleh meresap masuk kedalam salur darah kita tau..itu yg sngt bagusnya young living essential oils...molekulnya sangat2 kecil yg boleh masuk dlm salur darah kita dan memberikan kebaikkan utk sistem tubuh kita..

alhamdulillah..perjalana kami berjalan lancar..en suami xmengantuk langsung [pun..segar bugar mata..kami pun happy je..

ada juga diffuser utk dalam kereta punya..tapi cikmah xbeli lagi sbb tempat nk chareg tu rosak..nnti mmg kena ada jugak tau..sesiapa yg berminat nk try young living essential oils ni boleh roger cikmah..bulan ni cikmah bg bnyk sngt free gift tau utk cantik manis..

oh ye..selain yg memandu je perlukan PEPPERMINT essential oils ni..mak2 yg slalu bermata panda tu pun perukan juga tau..sbb malam xcukup  tdokan..

selain dari tu boleh juga membantu meredakan dan menghilangkan sakit kepala..cikmah mmg bnyk kalimdah pkai PEPPERMINT essential oils je..xde dah makan ubat..tu yg paling best tu..sebab menyusu badan kan..seronok sngt2..

s..klau cantik manis berminat nk try atau nk terus jadi ahli atau nk tambah pendapatan..boleh roger2 cikmah ye..

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

Mazni Azmi said...

Pakai peppermint ya cik imah untuk hilangkan mengantuk?

Maznee pakai cara terbaik

Nur Zahirah said...

berangin tu memang tak jadi mengantuk la kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...