Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 6 December 2016

Ketenangan hati

selamat pagi...

sudut lebih kurang je ngan sebelum ni..hehe..sj nk gak post lagi..

ni mmg tempat feveret cikmah..pandangan yg menenagkan juga kiranya,..


tiggal 1 part lagi yg x lengkap..nk add carpet kat situ..tp tu masih dlm pencarian..nk berbulu2 ke yg ikea punya tu ke??atas pnjng ke??atau...mcm2 dlm kepala ni ha..ada je tau...so nnti lah dulu..budget dah guna utk dapur..hehehe..

yg baru kat situ gubahan bunga tu..mama cikmah yg buat kan..bunga tu dari hantaran customer punya..die pulangkan semula bunga tu..xtau nk letak mana katanya..so cikmah recycle kan je...alhamdulillah suka sngt tau..pndai mama..bunga tu juga add sikit yg beli dekat romantika..murah2 je..bekas tu yg dulu tempat letak sireh tu...

then..utk cantikan lagi..eheee...perasan pulak..susun EO kat situ...so bila ada orng dtg..mereka akan excited tnya n cikmah lagilah excited nk bgtau nk share kebaikkannya..


bantal tu beli kat aeon masa g jln2 aeon shah alam tu...murah2 gak...warna ceria..

yg frame tu je xcerita2 lagi..nntilah ek..masih terperam entrynya..harap secepat mungkin dpt siapkan entrynya..


cat belang???masih lagi bercinta...masih lagi jatuh cinta n masih lagi xjemu mata memandang..mmg bgus sngt cat ni..tahan elok sngt2..suka sngt tau...

cikmah pernah share cerita tentang cat..

k lah..t kita sambung lagi k.

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...