Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 5 December 2016

Romantik & segar setiap masa


selamat pagi..

mari2 nk cerita tentang mood romantika gitu..

sbelum tu nk bgtau..ni dpt free je tau dari young  living ni tau..


yg SENSATION essential oils ni xde kat Malaysia tau..jauh dtg ni..baunya bau bunga jasmin..alahai..mula2 tu mcm xbest..tp dah slalu je bau..sedapnyer..mmg menusuk2 mood romantik gitu.hahah..mmg rasa nk bercinta je...mcm dikawal2 je emosi ni utk bercakap yg baik2 tau..anak2 pun mmg elok je tau klau diffuse ni..mmg mereka tu ala2 sopan santun gitu,,,

bau jade lemon ni pun best..mmg segar bugar rasa..sedap rasa tu smpai ke bibir pulak rasa tau..
ni mmg sedap pasang pagi2 ni...mood jadi happy nk buat kerja..

JADE LEMON ESSENTIAL OILS ni ada kat malaysia...yg berminat nk tau boleh whatsapp cikmah ye 01766261152..

cikmah dah 6 bulan guna essential oils..mmg bnyk sngt2 dah dpt free gift..sngt2 berpuas hati dgn penggunaan essential oils ni..utk diri sendiri dan anak2 juga..

nnti cikmah kasi review dari kawan2 lagi ye..

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...