Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 8 December 2016

Roti gardenia shj???


selamat pagi semua..

alhamdulillah..masih lagi sempat nk cerita secoret dua buat blog kesayangan ni...

hari ni cerita tentang rumah lagilah...

ni beli masa nmpk dekat group deko ada yg jual ni...tp pre order...wah..terus mesej ckp nk...amik yg utk roti pnjng punyalah skali senang..

nmpk mcm vintage gitu kan..lagipun kami mmg makan roti gardenia je..cewahhh



ada juga warna lain masa tu..hijau..tp berkenan yg ni..sm tema ngan dapur..hahaha...

sekarang ni ada bnyk lagi warna nmpk hari tu..pink pun ada juga tau..sweet je warna pink..

hrga rasanya dlm RM100 skali pos..berbaloi bg ikmah..sbb bekas ni kayu ..cantik n mmg berkualiti sngt...elok lagi sampai hari ni...sbb bukan slalu pun kan beli roti ni..kadang seminggu skali..xpun 2 minggu skali je..

cantik manis letak roti kat ne??sharelah..bg link skali ke..meh2..

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

Mazni Azmi said...

Wah bagusnya. Roti gardenia pun ada casing sendiri ya 😍😍

Cantik. Nampak menyerlah atas meja tu dengan warna belang merah putih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...