Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 13 December 2016

Essential oils Purification

selamat pagi semua..

ni hari tu masa blik je dari g jln2..

blik tu mmg slalu akan on terus essential oils purification..

mmg cikmah suka bau ni..bau seperti kita di SPA tau...lagi best sbb wangi dan bersihkan segala udara2 kotor dlm rumah...



ni juga best klau baru lepas kemas2 rumah n buang sampah..pasang je..mmg segala bau2 busuk n menusuk2 tu akan nyah dengan segera...

selain dari utk bau2 yg wangi tu..ni pun sesuai utk sakit mulut tu,..elok utk titiskan..ramai dah kawan2 cikmah try dan alhamdulillah..sngt membantu tau..

lagi ape best???dewdropdiffuser ni ada lampu biru yg cantik tau..senang jadi lampu tidur terus..senang terus jadi hiasan...bukan 3 dalam 1 dah..bnyk sngt dlm 1 ni kan..sngt2 berbaloi2...

oh ye..utk halau2 serangga pun sngt sesuai...cikmah guna juga ni waktu petang2 tu...ada anak2 ni..mmg penting menghalau serangga2 ni..lagi2 nyamuk..bahaya utk anak2 dan sekeluarga...

nk dptkan essential oils ni..boleh whatsapp cikmah ye

0176626152 ye,,cikmah sedia membantu...jgn malu2..

TQ

PUAN MAH

3 00 sudi berkongsi cerita:

Mazni Azmi said...

Baguskan essential oil ni cik mah. Bagus untuk kesihatan selain bau wanginya menenangkan fikiran

QasehnyaRania said...

mcm berkenan je..
in shaa Allah dh msuk rumah nnti leh la usha usha..
nice sharing cik mah
tenkiu

Anonymous said...

Apa function young living no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...