Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 14 December 2016

Tema mahsuri anuual dinner

selamat pagi..

cerita tentang family day yg lepas..

dulu masa malam tu just kami buat barbbq,..kali ni buat TEMA sikit..bbq xde..just makan2 dari katering n ada sesi karaoke...


tadaaa...mahsuri moden kami..hehehe..

memula tu cikmah plan nk pkai kebaya skali dgn anak2...alahai..skali masa tu usha2 oig..yg 1 tu ...stok habis..smpai lagi 2w..nk guna lagi 1 w masa tu..k...sedih dah..

jumpa lagi next ig..ok..ada stok n cantik2...RM110 ex pos utk saiz anak2...huarghhhh..anak gegirl 2 orng kot..hahaha...dah RM220...pos lagi..masaklah umi ko ni nak...

then pk2 berjuta2 kali..k..cancel lah..last2 tu...cikmah plan nk tema pelikatlah..

usha2 pelikat pants...k..masa usha ig.ada less 50%..okeylah..hrga asal dlm RM100 mcm tu..bolehlah dapat 4 pasang utk 4 orng kan..anak beranak..

mesejlah intan nama pekerja yg pelikat pants afdlin shauki tu...alhamdulillah baik die melayan...tnya2 ada less x..die kata ada...RM100 utk 3 pasang..

wahhh..ape lagi..tersenyum lebar lah kan...dlm budgetlah sngt kan..

terus nk..tnya2 nk gak sama ank beranak...then mama nk belikan ayah punya..n adik pun nk juga..okeylah..RM200 6 pasang..sngtlah berbaloi bg cikmah..

so..cikmah sm ngan azwa..abahnya sama ngan uzma...

alhamdulillah..kami 1 family besar dpat no 3..horay2..seronok sngt rasa...

lama xpkai sama2 kan semua skali..

yg klakanya...masa order anta tu..tertinggal 2 pelikat pants adik n ayah punya..nk nangis dah masa tu tau,,sbb dah hari rabu..tp syukur..staff afdlin bertindak pantas,,,dptlah juga hari khamis tu...syukur..

en suami suka sngt seluar tu,,katanya selesa..xpyh pkai kain pelikat nk kena cover2..hehe..siap minta belikan lagi tau..ewah2..sukalah tu..

cikmah pun suka juga..cantik n senang nk g mana2..sebab mmg selesa betul...

hari tu ada g melaka..jumpa sm mcm ni..cuma bukan afdlin punyalah..RM50 mcm tu,...kain kualiti lain..okeylah berbaloi2 beli masa sale..cantik manis klau nk try tu bolehlah cepat2..ngah promo...hope ada lagi promo tu..

baju kami pkai tshirt biasa je..tu yg namanya mahsuri moden tu.heheh

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

QasehnyaRania said...

menarik lain dr yg lain kan..
mrah lah tu jimat banyak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...