Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 25 November 2013

Baby Outlet Sunway....Part 1...

selamat pagi cantik manis semua....hari ni semngt lagi nk share2 hal2 ummi n baby...hehehe...selepas beli bbrapa brng di GM klang...boleh baca entry lepas kat cn ek...

kali ni pulak g jualan gudang...ni selepas dapat tau dari geng B2B to M2B...terima kasih mommies semua...

jualan gudang ni dekat sunway..mula2 tu g sj je nk tau ade ape kat jualan gudang...mklumlah baru2 nk beljar kan....so g lah ngan en suami...

masa g ni ramai jugalah orang...mcm xtau nk beli ape..pusing 1 gudang dulu baru decide nk beli ape...hahhaa...

nk bg harga 1 1 barang cik mah xingt dah...tp total semua barang ni dlm RM120....

cik mah beli wet tissue yg 1 balang tu then ade free yg besar tu dua...dlm RM21 kot..


pastu jalan2 kat bhgian bawah ade less untuk botol AVENT..mmg nk beli..dah survey pun..tp xmolah beli bnykkan,...nk beli 1 je klau boleh...

survey sebelum ni 1 botol yg mcm ni dekat RM40...kat jualan gudang ni dptlah RM25....
alhamdulillah tersnyum lebar n terus je grab....


then..yg dah lama juga cari...skrecth mark punyer lotion...sebelum ni ade tgok kat watson..tp jenama lain dlm RM35....kat sini just RM26 mcm tu..siap ade free gift wet tissue yg kecil 2 paket tau...suka betul ngan free gift..hahahha...yg ni cik mah dah guna...sebab dah terjadi skrecth mark..hahahha...tu nnti cik mah share ye...

pastu pulak...beli yg travel pack punyer set lengkap tu...beli 2 pack terus...yg ade lotion..bedak..sabun badan...syampu yg kecil2 tu...beli jenama bby johnson...RM19.80 untuk 2 pek..

sbb pilih baby johnson adalah kerana..umminya pun pkai baby johnson..so harap2 ank ummi pun suka....so...kita leh r share2 nnti..jimat...hahhaha...

nk beli yg besar2 punya set ni mcm awal lagi kan..so beli yg kecil2 je lah dulu...in case bby kuar awal kan...hehehe...

then ummi beli lampin yg comel ni..ade 2 corak..ummi suka sngt...RM30 untuk
10 helai...okeylah kan...



so settle beberapa barang sudah...syukur sngt...so lepas ni cari barang2 untuk breastpump n beberapa keperluan lain yg diperlukan...

ummi sngt excited sudah tau...hehehhe...

Ummi & abah harap anak ummi akan suka ngan botol susu yg dah ummi n abah belikan...pastu...ummi doakan anak akan serasi ngan baby johnson yg dah ummi belikan...moga2 kulit anak ummi akan cantik n lembut mulus...ewah.....hahhaha....

nnti cik mah sambung cerita part 2 untuk baby outlet sunway ye...

oh ye...pada yg nk cari barang bby..boleh ke pages kakak cik mah...


barang yg dah ade untuk kali ni..

1-Botol susu AVENT...
2-Wet tissue pureen..
3-Travel pack  2 set  untuk KECOMELAN bby..
4- 10 helai lampin comel baby...

TQ

PUAN MAH

6 00 sudi berkongsi cerita:

NinaAz said...

Mcm menarik jeaaa. Nak try usha2 sana gak laah

izfanora said...

Wah..cpt je msa berlalu..baby za pn dah 2 bln rini..hihi..

Cik mah,cb petua ni.selalu sapu minyak zaitun kt perut or mna2 part yg 'mengembg' time pregnant b4 mandi.lps mndi,sapu losyen plak.za mmg amalkn time pregnant,alhmdulillah,xde pn strectmark..

Cik Jelita said...

alahai semangat betul cik mah buat persiapan...hik3...kita pun tak sabar tapi xtahu nak mula kat mana

cik mah said...

Nina:aaa...boleh thn
Ah brang2 kat situ..dpt less bnykjuga...seronok...trylah g..

Iz:wahhhh..kejap je bby dah 2 bulan ek....seronoknyer...oooo..nk p cari minyak zaitunlah nnti petang...tq iz...nasib skretch ni xmelampau bnyk..boleh kot selamatkan lagi..hehehhe

Cik jelita:cik mah pun xtau nk mula kat mana...hehhe...tp bila dah mula xle stop..hahahah

Ecah Ecot said...

X beli pape lagi..isk..gi baby expo hari tu pon pusing2 je...

cik mah said...

@Ecah Ecot

la yeker..kn wat list siap2..baru le g beli..klau x nnti sure xtau nk beli ape...tp klau dah mula..xle nk stop dah..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...