Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 18 November 2013

Jualan gudang dekat rumah....

selamat tgh hari cantik manis semua....
moga2 semuanya sihat2 n hepy2 selalu....rindu ngan mommies semua....
selepas share yg  hari tu tentang barang2 bby yg dah beberapa settle...so hari ni cik mah smbung lagi ye...

kali ni di share dari geng2 M2B...tq korang....bila tgok jualan gudang tu mmg dekat sgt ngan rumah...dlm 10 minit je sampai...so excitedlah ummi nk g ngan abah....sambil tu adik cik mah pun nk mengikut juga...kami plan nk g usha2 jap je...

jualan gudang HYTEX ni dekat greenwood..dekat dewan MPS...masuk je boleh tahan gak ramai mommies...fokus utama jualan gudang ni adalah bj2 baby n kanak2...mmg bnyk giler r baju...tp yg agak susah sbb nk kena matching...dah dikucar kacirkan oleh mommies semua..hehehhe....harga mmg serendah RM3 tu...mmg murah kan...

selain baju ade juga tilam2 baby....jenama POOH tu....harga okey sngt...harga asal RM80...harga jualan gudang RM50...cantik,.then ade juga aksesori lain contohnyer wet tissue...lampin..tuala...stroller...

ada gak lah setngah jam ke hulu ke hilir dlm dewan tu dok belek2 nk beli n pilih2 yg mana berkenan...

so...ummi n abah grab 3 helai je...TOTAL RM14...

ummi beli 2 helai bj lubang2...RM4 sepasang...then seluar sepasang RM6...


comel sngt...warna pun menarik...ummi suka n abah pun suka...abah lah yg carikan seluar n baju yg sesuai ngan bby...sbb ummi biasalah..xle crowded2 ni..rasa nk muntah je...hehehe..

g mane je..ade je yg ummi akan belikan untuk anak ummi..hehehe...so ummi akan beli sikit2..xla terasa sngtkan mengalir duit dngan deras...hahhaha...bnyk sbnarnya bj lubang2..tp untuk yg 6 month keatas...yg new born n 3 month susah nk dpt..dah hbis kot...

so klau mommies semua nk bj yg murah n berbaloi2..knlah rajin2 kan diri g jualan gudang ye...

barang yg dah ade untuk kali ni..

1- 2 helai bj lubang2 berangin untuk baby...

2-seluar pnjng comel...

TQ

PUAN MAH..


6 00 sudi berkongsi cerita:

Sya Mimie said...

bestnya shopping baju bby.. tak sabar nak rasai semua ni.. doakan moga sy cpat ada bby jgk ye.. ;)

Sharz said...

kite ingt nak pergi jugak..tapi jauh pulak..next time kalau ade leh pergi.. :)

cik mah said...

@Sya Mimie

Mmg seronok..sekarang mmg semuanya untuk bby je..hehhe..mak bby pkai bj lama je..hehehhe....insyaAllah...moga2 cepat join the club...

cik mah said...

@Sharz

Ooo yeker...tu lah..klau jauh mlas juga nk g... Mmg murah...hehhe

dhiera said...

happy preparing dear!

cik mah said...

@dhiera

Tq dhiera....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...