Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 15 November 2013

DIY tasbih cintaku...

selamat pagi nk ke tgh hari cantik manis semua..lewat pulak update hari ni...bz sikit...huhhh...terkejar2 nk menyiapkan order..alhamdulillah...syukur..rezeki anak ummi...

kali ni nak share pada yg berminat nk DIY tasbih cintaku...

selain dari menerima tempahan untuk tasbih cintaku...

cik mah pun menjual juga aksesori pada yg berminat nk DIY tasbih cintaku...

ni antara aksesori yg cik mah gunakan untuk tasbih cintaku...

DIVIDER bintang2...


HIASAN bulat2...


STOPPER...



 CANGKUK kristal..


KRISTAL warna warni..


DIVIDER bulat2...


Tu lah antara aksesorinya..pada yg berminat nk DIY tasbih bolehlah dapatkan aksesori dari cik mah...boleh ke pages TASBIH CINTAKU...


ni pulak beberapa order aksesori dari customer TASBIH CINTAKU...



klau berminat nk beli skali pearl ngan cik mah pun boleh...cik mah bg harga terbaik...


so...pada B2B n EX-B2B n sesiapa je...yg berminat nk DIY tasbih...bolehlah contact cik mah...
email  rahmah2287@yahoo.com....
xpun whatsup @ wechat 0146891789...

bagi 1 lah gmbar hasil kerja cik mah untuk customer TASBIH CINTAKU...

ni untuk EX-B2B farhana iezana..
30pcs tasbih cintaku PINK + WHITE...


TQ

PUAN MAH

4 00 sudi berkongsi cerita:

DHHassan said...

Cantik..berapa harga untuk satu tasbih ni?

cik mah said...

@DHHassan

Dear...hrga tasbih bergantung pada berapa pcsyg nk order...

IMaH said...

cantik! nampak berseri-seri tasbih cik mah buat

S. Faezah said...

cantiknya cik mahhh..geram tengok..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...