Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 26 February 2014

1 2 3 action!!!

Selamat pagi rabu cantik manis semua...hari ni baby azwa ada check up kat klinik kesihatan sempena 15 hari...syukur..baby azwa sihat...t kita story2 kisah first checkup...

1 2 3 action!!! 

Ni sbbnya..untuk pertama kalinya baby azwa bergambar ngan prop ummi...hehehe...
Prop masa ummi p honeymoon ngan abah kat cameron highlands tu...hehe

Alkisahnya geram tgok baby azwa tdo...wat mcm ne pun xmo bgn juga...hahaha...so...masa check2..la ank ummi ni beyak pulak...opsss..

So ummi smngtlah nk menukarnya...okeylah tetiba timbul idea..hahaha...alang2 dah buka nk tukar pampers tu kan...wat aksi sikitlah...

Amik lapik bulu2 putih...opsss...xla bulu2 berterbangan ye..biasa2 je...Kat facebook dah post pun..kat insta pun dah...so kat blog pulaklah...xde keje dah umminya...

Nk mengupah photograper mhl pulak kan...mcm xberbaloi..duit ummi pun xla berkepok2....hehehe..so ummilah photograper terhandal untuk ank ummi ni...

Pastu....
Tadaaa!!!!!


Ada juga beberapa gambar lain yg cik mah amik guna yg orng lilit2 kat leher untuk musim sejuk tu...hahha...cik mah lilit2 kat badan azwa...nnti cik mah free cik mah share lagi ye...

Oh ye..tahniah pada mommy chacha dah selamat lahirkan baby boy semalam...alhamdulillah..baby feb juga...t kita le smbut besday feb sama2 kan...


TQ

PUAN MAH

23 00 sudi berkongsi cerita:

Sheila Salim said...

assalamualaikum cikmah. comelnya gambar baby azwa... sweet je tengok.. kreatif umminya ~~~

Diyana said...

pg check kat KK?
Nurse xde dtg rumah ke?

anis suryanie said...

alala.. somei2 azwa tu.. nanti share tau.. suke sgt tgok pic2 baby ni.. hehe :)

anis suryanie said...

alala.. somei2 azwa tu.. nanti share tau.. suke sgt tgok pic2 baby ni.. hehe :)

cik mah said...

Sheila..waalaikumsalam...tq2...umminya mmg ada je idea lagi2 mengarut..hehehe

Diyana...nurse dtg rumah...tp ni skali nk check kuning..nk konfirmkan mmg dah xde..sblm ni ada...tp sikit je...

Anis...tq anis..okey..nnti cik mah share lagi ye...

Diyana said...

oooo
hope dh turun laa kuning azwa (^_^)

HusnaYusof said...

comelnya die cik mahhh... nak gigit sikit boleh.. hehe semoga baby azma sihat selau sayang.. :)

Ecah Ecot said...

Ala makin sedap la tido.....hehe

Cik Jelita said...

cepat2 share gambar baby azwa lagi.sangat chomel la cik azwa...geram sangat tengok.hiks...

Petak Bunga said...

alohai..comel sangat2..

peluk cium kat Azwa

cik mah said...

Diyana...alhamdulillah...dah xpyh p check kuning...dah sihat dari kuning...

Husna...tq dear...meh2...semua geram nk gigit2 azwa...amin2..

Ecah...aaa...tu lah..sedap sngt tdonya..smpaikan wat pape pun xsedar...

Cik jelita...hehhe...cik azwa..sama maksud ngan cik jelita lah..heheh...okay..t baby azwa share gmbar lagi ek..

Peak bunga..tq2...okay..cik mah akan smpaikan peluk cium...

LiNda said...

haha..da xde keje da cikmah ni.pape pun memang comel gile pic ni...redha je baby azwa :)

Fiqah Feeona said...

Comelnya..boleh buat menantu..hahaha...pandaila cikmah ni amik gambar

amal salleh said...

hahahah comellll~

cik mah said...

Linda...itulahnya..mmg xde keje..lagi2 masa berpntang ni kan..masa ni lah nk godek puas2 baby azwa...

Fiqah...tq2...wah...fiqah ada baby boy ek...ramai ni cop nk berkenalan ngan azwa...sbb ramai kawan cik mah semua bby boy juga..

Amal...tq dear..

BungaTulip said...

Salam Cik Mah..

Dah selamat bersalin rupanya ea. ingatkan gambar baby mana cik mah letak rupanya baby Azwa..comel je pandai awak posingkan dia. macam jurugambar pro dah.ehe..

Apa pun tahniah dari saya..dan selamat berpantang dengan jayanya :)

cik mah said...

@BungaTulip

Salam...alhamdulillah dah 15 hari dah hari ni..syukur..tgn tu mmg bby azwa suka wat mcm tu..hehe...tu yg terus snap...tq...

Nursaila Norman said...

mcm upah photographer tau cik mah, comelll..saila suka la baju baby azwa tu..ntah kenapa lah saila ni suka sgt tgk motif monkey..huhuhu..dulu kat baju sendiri..lps ni dah berpinar bijik mata dgn baju baby motif monkey..hehehehehe..

saila dah agak dah,ni mesti props dr CH..hehehe :D

cikblueberry said...

comelnya baby..seronoknya

cik mah said...

Saila...hehehe....cik mah bnyk tfok yg orng amik newborn punya gmbr..pastu try2 lah kat azwa...la yeker...ada lagi tau bj monkey2 ni...sbb kakak cik mah jual bj bby juga kan...comey pulak kan bila tgok bby pkai...wah..lps ni saila le dah cari bj motif monkey untuk bby...mesti comey...ngan yg suar ada gmbr monkey kat bontot tu..hehehhe

Cikblueberry..tq2...

S. Faezah said...

gebunya baby cik mah :)

Sya Mimie said...

comel betul bby ni..geram..hihi

Nur Kamsinah said...

tinynasweet lalu di blo yang sweet sweet ni.... huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...