Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 10 February 2014

Felt brooch..

selamat petang..
lewat sikit hari ni post entry....sj je..entry dah schedule...so..cik mah tinggal nk BW je..snng sikit..payah nk tulis entry dr IPAD ni ha...xle nk skrol ke bawah..so bila adik cik mah xde p keje..cik mah updatelah blog n schedule siap2...xla bosan blog kosong je..mmndangkan ada cerita...t xde cerita kosong jugak..hehehe...

yg dah pernah gtau..cik mah ada projek ngan felt..mcm2lah projeknya...ngan frame kaison yg xreveal2 lagi teasernya kan..sbar ek...akan di bongkar xlama lagi...dlm pembikinan...

ni gara2..mmg bnyk masa...plus konon2 nk kreatiflah tu..nk wat sendiri...beli kat kedai pling2 pun RM1...xpun lebih...tu baru 1 cenonet tu kan...so..alang2 mmg ada bnyk sngt kain felt ni masa amik tempahan bunga...n mng dari giveaway dulu...lama dah menang..alhamdulillah dapat jadi pemenang utama tau...le tgok sini ek..



cuma xwat pun entry penghargaan lagi...gara2 syg nk guna felt tu...sbb dah jnjikan nk guna untuk bby...alhamdulillah..untuk bby juga ummi guna..cuma amik sikit2 untuk ummi punya...

jom tgok!!!

tadaaaa!!!



total wat setakat ni ada 10 brooch felt tau..mcm2 design sendiri n warna yg nk...ada 1 yg xtermasuk pulak dlm gmbar...warna hitam kelabu n putih...tu wat bulat2 je...tu pling comel...mama cik mah suka design yg pink biru tu...en suami suka yg kuning besar tu..hahaha...yg kuning tu mmg besar tau...sj bg menyerlah...

yg tgh2 tu lah yg cik mah dpt hadiah GIVEAWAYnya...ada lace tu pun xsempat nk review..padahal dah guna pun sikit...tp ada lagi tu...yg card holer tu pun ade gantung...xguna lagi juga...t cik mah review kasi habis...

tadaa...yg ni perasan x cik mah ada pkai masa maternity photoshoot tu??


chakkk..brooch felt yg warna hijau tu...ummi is waiting for you..baby bambam....

nmpk x tgn cik mah tu yg berbintik2 n bertanda2 tu..huhu...tu ntah kenapalah tetiba menjadi2 gatal kant tapak tgn...tp skrang ni alhamdulillah..doktor kata fungus..n dah mkn ubat n krim..alhamdulillah...alahan pregnant ke ke???sblm ni pernah juga ada..tp xla truk sngt mcm ni...

ada yg berkenan ngan brooch felt cik mah???t rajin2 klau ada yg nk tau...cik mah wat tuto ek...klau2 ada permintaanlah..klau x...tgok kerajinan ek..hehe...

so..next projek felt...sbar ye cantik manis..ada lagi ni...excited nk share...

jumpa lagi..tata

TQ

PUAN MAH


2 00 sudi berkongsi cerita:

NinaAz said...

hurm. alahan pregnant kot cik mah kan. time pegnent ni mcm2. hehe. nina ingat cik mah cedera ke apa kea tgk tapak tangan tuu. nampak mcm biji2 gatal pun yea jugak. tp okla kan. dah sapu ubat. :)

Mama Safiy Arfan said...

thniah ye bakal dpt baby.jga diri elok2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...