Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 28 February 2014

Bunga penanggah roses...

selamat pagi cantik manis....hari ni cerita DIY lah ek...ni DIY masa bulan 1 hari tu...ni sekali set ngan hantaran skali...yg pernah bg teaser kat sini...t cik mah story hasilnya xlama lagi ek...

Xbnyk pun..just 20pcs je yg ditempah untuk bunga penanggah roses ni...

Warna pilihan electric blue...then letak duit RM5...


Yg pearl tengah tu cik mh guna yg cik mah wat tasbih tu....brang2nya pun snng je...kain felt...gam...pearl..pen n kertas keras nk jadikan template...


Ni hasil yg dah siap sebelum letak pin kat belakang ngan duit skali...


Ni hasil yg dah siap letak ngan duit skali..comel je tgok...sbb sekuntum bunga je...part nk letak duit tu susah jugak..sbb duit RM5 baru kan...cik mah try juga nk wat bentuk kipas tu...so terpaksa lekatkan ngan double tape kat tgh2 duit kipas tu...

Alhamdulillah...ain ownernya suka sngt...syukur alhamdulillah...

Pada yg berkenan nk tempah boleh email cik mah..rahmah2287@yahoo.com atau whatsapp 0146891789..


TQ

PUAN MAH









4 00 sudi berkongsi cerita:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. cantiknya bunga tu.. suka tengok ~~~

HusnaYusof said...

kreatif btl cik mah ni.. cantik sangat.. :)

cik mah said...

Waalaikumsalam sheila...tq dear..

Husna...tq2..

Sya Mimie said...

murah rezeki cikmah semasa pregnant kan.. rezeki bby.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...