Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 2 February 2014

Ummi sudah 27 tahun....

selamat malam...wahhh...lambat up entry hari ni..nk habis dah pun tarikhnya...

alhamdulillah syukur sngt...hari ni cik mah menyambut ulang tahun kelahiran yg ke-27 tahun...

baby...ummi sudah 27 tahun....


ni mama n ayah yg wat surprise untuk cik mah n en suami..blik2 dari kuar je...mama wat surprise...pndai mama ek..tq so much mama kerana ingt ulang tahun kami n hari lahir cik mah...


ramai yg kata pujuk bby kuar hari ni...hehehe...puas dah ummi n abah pujuk..tp baby xmahu juga..seronok agaknya ye dok kat dlm tu...hahahha....

semalam ulang tahun perkahwinan...hari ni pulak ulang tahun kelahiran..mungkinkah esok bby nk kuar???
hanya Allah yg mengetahuinya kan...

hari ni bz dari pagi menolong mak cik cik mah pindah rumah dekat klang....mlm baru blik..tu yg tergesa2 up entry ni...nasib baik sempat lagi...

oh ye..petang tadi bby wat kalut...wat semua orang berdebar2 ingt baby nk kuar dah...ish2 ank ummi ni..

slalunya dlm pukul 7 mlm mmg cik mah akan start sakit...dekat sejam jugak sakitnya baru okey...slalulah lmbat solat magrib..sbb sakit xle nk bgun...

td bby start bg hint petang pulak...pukul 5 mcm tu..mula2 ngah baring start sakit sikit..ingtkan xselesa...pastu try duduk...sakit lagi..menahan lagi...yg ngah pindah2 kemas barang..semuanya berhenti menengok cik mah yg sakit...xlama lepas tu ke toilet 2 3 kali...baring balik...sakit lagi...semua kalut dah..mcm2 hipotesis kuar....tetiba okey...then xsmpai 5 minit sakit blik ke toilet lagi..bukan nk membuang...tu yg pelik..huhhh....lama gak dlm toilet tu...pastu tetiba dah okey bila kuar toilet...

yg kelakarnya mama cik mah ready dah siap2 nk blik...sbb tgok cik mah dah lain mcm...en suami pun ready dah nk blik k.l...last2 bila cik mah ckp okay...xjadi blik...smbung kemas dulu baru blik lepas mkn malam...

semua ckp xlama je lagi bby nk kuar tu...masuk hari ni genap dah 2 minggu bby tunjuk hint2 tu...wahhhh...berdebar ummi ni baby...

sempena ulang tahun kelahiran cik mah...cik mah berdoa agar semuanya dipermudahkan...lebih2 lagi untuk kelahiran baby nnti...semoga cik mah juga menjadi isteri,ibu n anak yg solehah...insyaAllah....

ni bg teaser sikitlah maternity shoot cik mah..biasa2 je..ngan BFF cik mah lah semestinya...


tadaaa...t kita story lagi ek....gud nite...

TQ

PUAN MAH


11 00 sudi berkongsi cerita:

IMaH said...

Happy Birthday cik mah! tak lama dah tu baby nak keluar. imah pulak xde tanda lagi baby nak keluar. cuma braxton hicks adla jadi tapi bukan setiap hari. Eh, mitten & booties baby kita sama la! hehe

ieza ashaari said...

Wah,siap ada maternity shoot..bestnya..za xdan wat pn..

Pe pn,slmt ulg tahun kelahiran..smoga semua urusan dipermudahkan.

sheisjaz said...

happy besday cik mah..eh tiba2 teringat besday kita kan yang sama?hehehe..smoga dpermudahkan sgalanya..

Fiqah said...

Selamat ulang tahun. Semoga semuanya dipermudahkan.

Farhain Azmi said...

selamat hari lahir cik mah! semoga diipermudahkan urusan bersalin :)

NinaAz said...

selamat hari lahir cik mahh. hehe. beza berapa hari jea ngn suami nina. esok besday suami pulak. hehe. dah xalam dah tu baby nk kuar tu. semoga selamat semuanya yea! :)

alysapunye said...

semoga semuanya selamat :)

cik mah said...

Imah....tq imah....itulah kan...cik mah ni hari2 dah...kdng tu 2. 3 kali dah sehari...lama dah ni bby bg hint...wahyeker...t le r amik gmbar post sm2 pkai mitten n botten tu...hehhe

Irza...tq dear...ala maternity shoot biasa2 je..bff yg amikkan...hehehe

Jaz....aaa...itulah rasa ada blogger yg sm tarikh
Ahir...selamat hari lahir juga jaz..

Fiqah...tq dear...

Farhain....tq dear...amin2..moga semua dipermudahkan..

Nina...kan2...xlama dah...wah...yeker..nina pun xlama juga kan...

Alysa...tq dear...

are_lin@yu said...

selamat hari lahir dear..moga segala nya dipermudahkan ya ;-)

Zila Zainal said...

okeh gambar bawah tu amat cumels!

cik mah said...

are lin...tq are lin..amin...

zila...tq2...ade bnyk gmbar lagi tau..nntikan ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...