Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 6 February 2014

kertas buku latihan sekolah..


selamat pagi ...sihat semuanya??? moga2 semuanya sihat...

hari ni rasa lama dah xshare tentang kertas kraft yg cik mah gunakan untuk kad kahwin cik mah...boleh baca entry ni n ni ye...

alhamdulillah...cik mah berjaya mendapatkan stok kertas ni yg lebih tebal dari yg cik mah guna masa wat kad kawin cik mah...



ni details kertas..


saiz A4 atau separuh A4...


Berat kertas 175gsm...


1 paket ade 50pcs...

ni pulak antara order dari customer TASBIH CINTAKU...

Slalunya cik mah ada bg free gift...cuma kadang2 tu je xsempat..sbb bnyk order lain nk stel..n terlupa nk bg free gift..maaf ye..


280pcs kertas kraft untuk DIY kad kahwin...+ aksesori tasbih cintaku...



 80pcs kertas kraft untuk DIY kad kahwin selamat sampai ke taman melati..




520pcs kertas kraft untuk DIY kad kahwin ke kelantan..



 250pcs kertas kraft selamat sampai pada kakak cik mah..untuk DIY kad kawin adik iparnya..




 500pcs kertas kraft untuk DIY kad kahwin selamat sampai ke senggarang johor..



 760pcs kertas kraft untuk DIY kad kahwin selamat sampai ke banting.





80pcs kertas kraft untuk DIY kad kahwin selamat sampai...

so...ni semua antara order dari customer cik mah..syukur sngt dapat membantu mereka untuk DIY kad kawin...cik mah suka sngt..ramai yg semngt nk DIY...gud luck semua...

pada yg nk order..jgn segan silu ye bgatau cik mah...whatsapp 0176626152..email rahmah2287@yahoo.com...


TQ

PUAN MAH

9 00 sudi berkongsi cerita:

are_lin@yu said...

kreatif cik mah ;-)

~Nor Arena~ said...

suka tengok akak diy utk preparation wedding.... hehehe. ina xoverall pun diy, tapi yg mampu ina diy sendiri.. hehehe. puas kan bila tengok hasil tgn diri sendiri walaupun xkretif... :)

cik mah said...

Are lin...tq dear...

Nor...tq2...oklah..jnji ade smbgt nk diy...kepuasan tu kan...

She's DHHassan said...

wah dah semakin ramai diy kad kahwin ni... boleh rujuk sifu Pn Mah kan..

cik mah said...

@She's DHHassan

Itulah..ramai tau....suka sngt bila dieorng smngt nk diy...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikmah, kertas kraft ni yang camne ekk? adoii sheila blur pula. hihihi ;p

cik mah said...

@Sheila Salim

Waalaikumsalam...yg ni mcm kertas buku latihan tu....

IMaH said...

kreatif sangat cik mah. hasil pun superb! anak cik mah mesti rajin nnti sbb mak dia time preggy pun rajin sesangat. hehe..

cik mah said...

@IMaH

Hehehe,...itulah..bosan pulak klau xwat pape...lgpun surirumah je kan...so umminya kenalah rajin..br bby ikut rajin kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...