Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 9 February 2014

Buat mommy to be...

selamat pagi...wah minggu yg penuh ngan teaser...

ni bukanlah kira teaser kan..ni full punya...

klau cantik manis ingt lagi..cik mah mmg dag jnji...cantik manis mana yg dapat teka ngan tepat apa yg cik mah bg masa gmbar teaser tu..cik mah akan bg tasbih pnjng...kebetulan pulak mmg ada kotak kat rumah..so mmg excited nk bg skali ngan kotak..

ni teaser yg cik mah maksudkan n ni yg telah berjaya cik mah DIY...BARUT BABY..



alhamdulillah selamat sampai pada dua mommy to be ni..seronok sngt...n cik mah pilihkan warna pink buat 2 mommy to be ni...mommy to be imah n liana..

terima kasih sudi mein teka2 n sudi baca blog cik mah...hope tasbih cintaku ni berguna n memberi manfaat...

pada yg berminat nk order...boleh email rahmah2287@yahoo.com atau whatsapp 0146891789...atau like n pm kat page TASBIH CINTAKU ye..

TQ

PUAN MAH

5 00 sudi berkongsi cerita:

noorliana zamri said...

Cantik puan mah...terima kasih

IMaH said...

Thank you sgt2 cik mah. Memang cantik! imah nak buat entri pasal ni dkt blog tapi xsmpat lagi. In sha Allah akan buat lps ni. Tq tau!

NinaAz said...

cantik tasbih pink3. hehe
tahniah buat mommytobe :)

Sheila Salim said...

assalamualaikum cikmah, ada terima lagi barut tak? nak beli... hehehee

cik mah said...

Liana...sama2 liana...

Imah...alhamdulillah...sm2...wah yeker...excitednya...xsbr2...

Nina...tq nina...

Sheila..waalaikumsalam...kain barutnya ada lagi..cuma xtau sempat x nk wat...sheila nk bnyk ke??agak2 berapa nk?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...