Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 31 January 2014

D.I.Y: Hantaran

selamat pagi cantik manis....hari ni nk bg teaser je sebenarnya.hari2 cuti ni kan...esok??? ulang tahun perkahwinan...excitednya....sbb xsempat nk menaip pnjng2....bby dah mula menunjukkan tanda2 yg mcm nk kuar je....dah lebih seminggu ni terasa2 sakitnya...huhhh...berdebar pulak...hntaran ni cik mah wat untuk customer TASBIH CINTAKU....selain hantaran dari beg-beg comel cik mah...customer tempah juga bunga penanggah design baru dari cik mah....request dari customer..ain namanya...




ain seorang yg sngt mudah..just bg tema apa yg die nk...n semua terpulang pada cik mah...alhamdulillah..semua hntaran ni berjaya siapkan dlm masa 1 hari je...syukur sngt...

TEMA: hijau + krim + putih...

pada yg tgok beg-beg comel cik mah kat entry ni ek...mmg berbeza ngan cik mah punya yg cik mah wat untuk ain..sbb ain request just bunga artifial rose n campur je katanya...so nntikan ye...

TQ

PUAN MAH

11 00 sudi berkongsi cerita:

NinaAz said...

sakit2 pun sempat lagi yea cik mahh. hehe. kita plak xsabor tunggu baby cik mah. semoga dpermudahkan cikmah!

noorliana zamri said...

Puan imah dah dapat tasbih...cantik sangat...terima kasih ye

cik mah said...

@NinaAzitulah..sempat lagi tu kan..sehari je pun dah siap..sbb dah plan awal2 nk wat mcm ne...tq2....cik mah pun xsbr juga ni....

cik mah said...

@noorliana zamri

Alhamdulillah...tq ye sudi komen2 di blog cik mah...

Farhain Azmi said...

sempat lg merajinkan diri terima tempahan cik mah..dpt duit poket utk baby kan? hehe

ieza ashaari said...

Semoga semuanya dipermudahkan ye cik mah..lps ni byk entry psl bby plak..hihi..

cik mah said...

Farhain...k. Rajin2...t nk bercuti dah...bby pun kn rjin..umminya bg upah...

Ieza....tq dear...aaa..lps ni pasal bby pulak...

IMaH said...

Cik mah ni..mmg kreatif sungguh! imah dah dapat tasbih cik mah tu. cantik!!!! tq sangat2

She's DHHassan said...

wah kreatif sangat lalink ni...

cik mah said...

@She's DHHassan

Tq dear...

cardbymyan said...

Salam

Kami jual printed paperbag & sticker (plain/custom nk letak nma pn ada), boleh google: cardbymyan or click HERE

Tq tuan tanah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...