Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 30 January 2014

hadiah beg idaman ummi...

selamat pagi cantik manis...aunty2 semua...wahhh...ummi dah termimpi2 bby dah kuar...wah...penangan btul ni...tidur pun dah xlena dah...dok mimpi je..hahaha....mimpi katil bby dah kat sebelah...parah dah ni kan...hahahaha

wah...kali ni rezeki bby lagi...alhamdulillah...

ingt x entry ni???



kali ni..bby dapat lagi hadiah dari maktoknya lagi...

seronok sngt2...sbbnya...tgok tajuk entry...hadiah beg idaman ummi...hahahha...sbnarnya bby xde ape pun kan..bukan tau pape pun pasal beg2 ni..umminya yg lebih2...

sbnrnya juga..xla bercadang pun nk beli beg lagi pun..sbbnya dah ada beg untuk bby dari entry ni...yg abah menang tu...

so..untuk brng2 ummi yg nk bw p hospital nnti ingt nk pkai beg biasa je..yg beg sandang belakang tu je...

tp..tetiba..masa g rumah kakak cik mah..ada pulak ternmpak beg yg menjadi idaman ummi ni..seperti yg cantik manis tau...kakak cik mah wat bisnes online barang2 baby...


pastu..sj2 tnyer harga...wahhhh..mmg kakak cik mah jual murah sngt dari pasaran yg lama dah cik mah survey...senyum2 je...pernah lah tunjuk kat mama gmbar beg ni dulu2..masa ngah2 survey tu...pastu...

NK KE???

(ape????alamak bby...mak tok tnyer ni...nk ke??)
ngan gedik2 senyum...ummi pun jawab..

MAMA NK BELIKAN KE???

KALAU NK AMIKLAH....ADA WARNA APA JE??

wahhh..terus mama tgok2 warna ape yg ada...sbnarnya minat warna biru kan..tp biru tu cair sngt...tergoda ngan purple..so amik purple lah ckp kat mama...

OKAY...NAH..
mama bg kakak duit n bg cik mah beg tu...


wahhhhhh....ummi mcm dah berterbangan dah bby tau....mmg hepy sngt2lah gamaknya...huyooooo....
rezeki bby lagi...

TERIMA KASIH MAKTOK...


tadaa...semngt dah packing barang2 tau...yg beg coklat tu..letak barang bby...yg beg baru maktok hadiah tu..letak barang ummi ek..hehhee...1 tu beg bj..yg 1 lagi tu..letak breastpump...in case perlu kan nnti...so..packing je dululah...

ni details untuk beg yg kakak cik mah jual tu...

5 in1 carter beg diaper rm 47
self pickup: Gombak/keramat/batu caves
Details:
1 big diaper bag (size : L*W*H= 41*18*33CM )
1 small diaper bag (size : L*W*H*=33*10*27CM)
1 changing pad (size : L*W*H*=31*55CM)
1 bottle bag (size : L*W*H*=20*8CM)
1 food bag (size : L*W*H*=13*12*7CM


mesti cantik manis terkejut kan ngan harganya..mmg murah berbanding online shop yg lain...cik mah..of courselah dpt harga lagi murah..ni siap promote lagi ni ha...sbb berpuas hati ngan beg n harganya..berbaloi2 tau...


wahhh..mmg suka sngtlah...so..pada cantik manis yg berminat..bolehlah oder ngan kakak cik mah ye...bglah tau..cantik manis bc dari blog cik mah n kawan cik mah..kot2 kakak bg diskaun lagi kan..

ape yg cik mah isi dlm beg tu nnti cik mah share ek...

yeah..hari ni ada checkup lagi...kat pusat perubatan islam..t cik mah story2 ek..yg kedua pun xsempat story lagi..huhu...maaf sngt...

TQ

PUAN MAH

17 00 sudi berkongsi cerita:

ieza ashaari said...

Cikmah oiiii..sebijik dgn za pny..za warna biru dah ayahnya minat biru..hihi..

Semangat lbh oi nk pack brg bila ada beg baru kan..

NinaAz said...

murahh tuu. selalu nina jumpa rm70++
waaa... untung betu baby ni asek dpt gift jeaa. hehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cik mah, sheila dah masukkan nama awak dalam bloglist ibu mengandung. hehehe. alhamdullilah murah rezeki kamu dan baby.. sheila & suami selalu mimpi baby gak. hihi. lawa beg ni..nak terjah online shop tu (",)

cik mah said...

Ieza...aaaa...ade tgok juga kat blog iza...hehe..itulah..smngt dah packing ni..tunggu ms je...

Nina....kan2...mmg murah...cik mah pun jumpa yg rm70++ tu...nsb kkk ada jual..n kbtuln dpt gift dr mak tok...hehe...seronok...

Sheila...waalaikumsalam...tq dear...kan2...mimpi je kejenya..xsbr nk tunggu bby...

Cik Jelita said...

kite pun penah mmpi baby dah lahir...siap ngan mate color biru la ape...bangun pagi senggih sesorang.beg wane biru lawa sangat...tergodanyaaa... huhuhu...kena pujuk papa baby belikan la nti...

Elyani Rosli said...

ala cik mah..:-(

nape lmbt update entry nie...
heheeh...dah berbulan2 kot cari beg diaper's carter nie..
berkenaan betul...

mmg market price sume RM65...grm btul tgk...
ari-ari survey beg carter nie...sbb nk kan yg berbaloi n hrg murah..

lastly tgk ade 1 fb tu offer beg carter ni n full set baby bed Rm130...terus amik yg tu je la...
malas nak pikir da...

ni pun kena tunggu seminggu sebab kite order kaler purple jgk...no stock....after chinese new year bru ade...

brg2 baby n mama baby sume xpacking lagi nie...hopefully baby xkeluar skrg la..

jap g baca kt cik mah bru Rm47..adoii..

terkilan sungguh hati ini..heeheheh.


cik mah said...

Cik jelita...amboi...dasyat tu mimpi cik jelita...mesti tambah comey klu mt warna biru kan...

Yani...ala yeker....huhu...bnyk juga bezanya kn...yg kkk cik mah ni mmg semua ready stok...sorrylah..lmbt mengkhabarkan...xpe...t brng2 lain usha kat online shop kkk cik mah...mesti hrga terbaik...

sri wahidah said...

Terima kasih adik syg cik mah ya..
Hehe.
Cepat baby kuaq boleh jadi model.
----special price untuk kawan cikmah---
Untuk baby sila pilih brg apa nk..hehe.

Syamiell said...

Cik mah bersalin bila? :)

cik mah said...

@Syamiell

Due date 22/2...tp doktor jangkakan minggu depan...nebes pulak dengar...dah start sakit2 ni...

Nur Kamsinah said...

boleh share kat mane beli ye?

cik mah said...

@Nur Kamsinah

Kan cik mah dah share beli kat mana...sila bc smpai hbs ye... :)

IMaH said...

Imah hari tu hampir2 nak beli beg ni tapi last2 beli beg pureen utk baby. maknya beg biasa je..hehe

aisyah kz said...

cik mah, cam best je..nak beli jugak la!! tq coz sudi share yea :) skrg pun mmg tgh survey brg2 baby..lalala~

cik mah said...

imah...ooo yeker...itulah kan..cik mah pun dah ada beg lain...ni kira sampinganlah...hehehe


aisyah...mmg best dear...bnyk pulak tu begnya..jemput ye singgah...

aisyah kz said...

puan mah, kite da msj akk awk tp die xreply pulak..huhu

cik mah said...

@aisyah kz

kakak cik mah mmg lmbt sikit...tp die dah reply..cik mah dah gtau die... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...