Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 20 January 2014

DAISO: set membasuh pulak...

selamat pagi isnin...terus bersemngt...nk masuk 36 minggu dah rabu ni...wahhh....terujanya...semoga bby semakin sihat n bambam..hahaha..xde idea nk cerita apa hari ni..tp nk cerita jugaklah...sambungan dari entry ni...

dalam entry ni pernah ckp brang2 membasuh ni cik mah beli di daiso...tp adalah tambah2 sikit dari giant...tp heronya adalah daiso ye..

meh tgok gambarnya dululah...

bab2 snap gmbar ni mmg ummi rajin tau bby..hahaha



okey..yg beli di daiso adalah...selipar biru itu..baldi biru..hanger biru comel tu...ampaian bulat pink yg sepit n yg kembang tu...

sabun tu beli kat baby outlet ni ek...

yg beli kat giant hanger pink comel tu...penyidai bulat besar biru tu n sarung jaring tu...

xpelah kan warna pink..xkisah pun..ala set membasuh je pun..bukan bby kena p sidai bj pun..mak tok yg sidaikan..ops...TQ mak tok...

mulanya beli yg hanger comel biru je..tetiba sidai2 eh xcukup pulak dah bj anak ummi ni sidai..bnyk ruapnya...so ummi tambahkan lah..bg memudahkan kerja mak tok...ops...mak tok je..ummi ni malas ek...

selipar tu RM5..biasalah kan daiso...mmg sedap pkai n xlicin..ingt nk bawa p hospital nnti..harap2 ingtlah masa packing2 barang ummi nnti ye...

daiso yg cik mah g dekat je..kat jusco au2 keramat..dekat ngan klinik kakak cik mah kerja...

untuk cawangan lain kat sini..

Kuala Lumpur
Sungei Wang Plaza,
Jalan Bukit Bintang, 55100 KL.

Pavilion,kl

 Selangor
The Curve, 2nd Floor,
Jalan PJU 7/3, Mutiara Damansara,
Petaling Jaya, Selangor.

Second Floor, IOI Mall, Batu 9,
Bandar Puchong Jaya, 47170 Puchong, Selangor.

One Utama, LG Floor,
Bandar Utama City Centre Bandar Utama,
47800 Petaling Jaya, Selangor.

Sunway Pyramid Shopping Mall,
No 3 Jalan PJS 11/15, Bandar Sunway,
46150 Petaling Jaya, Selangor.

Jusco AEON AU2,keramat

F06, First Floor, 

AU2, Taman Keramat, 




Jusco AEON Bukit Raja

Lot F30A, First Floor, 

Persiaran Bukit Raja 2, 
Bandar Baru Klang, 


Melaka

Level 1, Dataran Pahlawan Melaka Megamall,
Jalan Merdeka, 75000 Bandar Hilir, Melaka.

 Jusco AEON MELAKA
Alamat : LOT-S33 . NO.2 Jalan Legenda,
Taman1 Legenda, 75400, Melaka. 

Sabah

2nd Flr,1 Borneo Hypermall,
Kota Kinabalu, Sabah.

 7th Floor, CPS Tower Centre Point Sabah
No.1 Jalan Centre, Kota Kinabalu, Sabah. 

Johor

 AEON Bukit Indah,
No 8, Jalan Indah 15/2, Bukit Indah,
81200 Johor Bahru, Johor.


bnyk lagi sebenarnya..xlarat ek nk menaip n mencopy kan..korang le tgok link ni.

ada yg cik mah rasa berbaloi beli kat daiso..tp ada juga rasa yg xberapa nk  berbaloi..sbbnya...kalau barang tu kecik nonet je pun RM5..mcm xberbaloi kan...tp alang2 dah terjumpa n xmo susah2 cari tempat lain..okey je kan beli kat situ..hehehe...

so set membasuh baby ummi dah setelkan...bj semua pun ummi dah setel basuhkan..n lipat simpan elok2 dlm almari baby yg comel sngt tu tau..t ummi nk share pasal almari comel tu...xsabarnya...harap sempat share sblm bby kuar..hehehe...

TQ

PUAN MAH


7 00 sudi berkongsi cerita:

Syaz Rozelt said...

wah semangatnya imah..ritu syaz beli jgak hanger kecik2 tu..ble dah basuh baru tawu x cukup..tp hentam je pkai hanger laen..sbb dah basuh kan =)..barang dkt daiso mmg comel2..tp x terfikir plak nak beli selipar dekat daiso..hihi..

Cik Jelita said...

comel-comel jer semua eh barang untuk baby ni. lagi tak sabar nak tengok baby pulak kan? huhu...

cik mah said...

Syaz:kan2...memula sikit beli..tetiba dah basug br perasan xcukup...hehehe..selipar tu bgus..xlicin...

Cik jelita:aaa...semua comelkan...aa mmg sngt xsbr nk tgok bby...

Nurul said...

tak boleh pg daiso..kene rasuk sebab bende tak semenggah pun nak guna tapi beli jugak bg penuh rumah hahaha

cik mah said...

@Nurul

Hahaha..kn2..klau masuk tu..ade je yg terbelinya...

nu na said...

kalo msk daiso, benda yg xde dlm list utk beli pun kite terbeli jgk khen!

cik mah said...

@nu na

Itulah kan..ade je lah ygterbekenannya...hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...