Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 10 January 2014

10 aktiviti baby..


selamat pagi...alhamdulillah..tinggal beberapa order je lagi yg nk siapkan sebleum masuk bulan 2 nnti...bulan ummi n bby..insyaAllah....hari lahir ummi...n ulang tahun perkahwinan nnti...bby nk pilih tarikh mana tu yg menjadi persoalan...hahahha

abh kata kan..baby kuarlah 1 feb...t senng nk sambut 3 skali...ulang tahun perkahwiann ummi n abah..then besday ummi...abah kata abah wat kek 3 tingkat terus..hahahha..amboi..baik punya plan ye abah to be ni...

hari ni xde ape sngt nk cerita..memandang bz sikit2 nk sipakan jahit sesuatu tu.kat entry ni..insyaAllah akan dikongsikan xlama lagi ye....

rupanya inilah yg anak ummi n abah dok wat kat dalam tu ye...ish2...


sumber gmbar dai google ye..

pling bby suka wat adalah yg tindakan merangkak tu kan..setiap kali scan je skrng itulah kerjanya..smpai doktor kata..rajinnya anak awak ni solat..hahaha...xkira masa dah ni dok bersolat..amin2...

wah...seronoknyer ye...pernah masa weeks ke 26 kalau xsilap..bby sngt2 menonjolkan diri..masa tu ngah wat tasbih,...sambil duduk..tp perut macam xselesa..so kemas2 n rehat sambil berbaring..skali..bby wat ombak punya kat perut..hahaha...rasa nya tapak kaki anak ummi dok melekat kat tepi pusat ummi..baik punya..pastu siap wat pusing bulatan kat pusat tu..hahaha...masa ummi cerita kat abah..abah mcm xcaya je..yalah..bila abah suh bby wat..bby xwat pun..hehehe..cian abah..bby wat ombak biasa2 je..hehe

sumber google juga..ha..lebih kurang mcm ni lah gaya ank ummi wat masa tu..ummi lagilah teruja kan..ish2...

then skali lagi..masa 34 weeks...hari selasa hyari tu..skali lagi..bby tunjukkan..kali ni abah pun nmpk...wat..kali ni lebih tinggi..klau ukur2 lah ummi rasa ada dekat 5cm keatas perut ummi jadinya...masa tu ummi mengiring borak2 ngan abah..bila ummi terlenang je..bby terus tunjukkan diri..ummi rasa tu lutut anak ummi..yeahhh...masa ni abah dapat menyaksiakan keajaiban n keterujaan yg ummi rasa sebelum ni..smpaikan abh suruh ummi mengiring lagi...ish2...seronok anak ummi ye...alhamdulillah..itu petanda ank ummi sihat...syukur...

M2B yg lain pulak ape cerita bby2 comel tu dlm perut?
...meh lah share2 cerita..seronok sngt dengar cerit m2b yg bby2 dok bergerak2 dlm perut tu...

TQ

PUAN MAH


4 00 sudi berkongsi cerita:

S. Faezah said...

bestnyaa dpt rasa somebody inside.. :D

IMaH said...

Betul cik mah. start 6 bulan lebih baby memang suka main ombak2 dalam perut. rasa perut ni kekadang sampai senget2. satu lagi anak imah ni dia suka duduk sebelah kanan je. tu yg kekadang rasa perut menyenget sikit. tapi skrg rajin pulak keraskan badan. dah makin besar kan, ruang makin sempit. bila dia gerak mmg terasa bergoyang perut. hehe

cik mah said...

Faezah:aaaa...mmg best...bila ajk main2 n pnggil.bby pndai bg respon...

Imah:la yeker...amboi..dah besar pun dok belah knn je..ish2...bby cik mah okeylah..ms awal2 dulu suka dok kiri..skrng dah okey...

Sya Mimie said...

bestnyaaa.. terujanya nak rasa macam tu nti.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...