Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 8 December 2012

1st Giveaway By MissJue


selamat pagi semua yg cantik2 lagi manis2 tu...lame rasenya xjoin GA kan..hahahha...iye ke????

maklumlah bz..xberapa nk ingat...so hari ni demi menyokong cantik manis dari blog B2B...marilah kita  freekan diri join GA yg sngt menarik dari missjue...

GA kali ini bersempena dengan kejayaan missjue memulakan bisnes onlinenya berkenaan ngan DIY..so senanglah lepas ni B2B untuk mncari brang2 DIY...
apa lagi...usha dulu ye missjue punya blog n FB..


Apa yg wat cik mah tertarik nk join adalah kerana...cik mah sangat suka dengan DIY n apa yg missjue nk bg mmg cik mah suka...konferm n especiallynya Shake N Take Mini Blender mmg sngt bestlah..
memandangkan cik mah mmg suka sngt ngan ice blended..pantang p pasar malam..kedai makan ape lagi kan...tb2 terliur pulak ngan ice blended..adoi2....
oh ye yg lebih menarik...ianya mini...so..nnti blik kg suami en tunang bolehlah bw sekali...horay2...silap2 leh buka kedai mini ice blended cik mah kat besut..amboi2 berangan betullah...
Shake N Take Mini Blender bernilai RM80
hahhhh...kan dah kata mini..comel n hari2 boleh wat ice blended p opis...seronoknyer...boleh dah start berangan kot nk try perisa ape lagi lepas ni...coklat strawberi...xpun coklat banana...ermmmm..coklat laici...wowww...semuanya coklat.ni mmg feveretlah....sedapnya..nk ini nk ini...

selain itu...yg menjadi tarikan untuk cik mah adelah border lace...
yg wat lagi meruntun jiwa adalah missjue kata boleh pilih warna..adoihai..bertuahnyerlah...
antara warnanya adalah off white/cream/dusty pink/silver/light blue/light green/dark purple yg panjangnya 2 meter....

cik mah nk warna silverlah...eh2..perasan je mcm dapat....

semestinya klau dapat..cik mah nk tempeklah kat baju baru cik mah..hari tu beli kosong je...so best btullah klau ade border lace ni..pastu tempek skali ngan pearl....hulamak..konferm akan cntik meletop bj cik mah nnti...eh..asyik berangan je...
cantik manis silalah ke FB missjue ye...ade bnyak lagi border lace yg cantik2...berpinar2 mata cik mah...

2 meter border lace boleh pilih warna
jeng2....DIY lagi....horay2...ape???? kain felt...mmg best sngt ni lah....

bukan 1....bukan 2....tapi missjue nk bagi 10pcs tau..ni nntikan cik mah nk wat untuk Diari lah....untuk honeymoon....then untuk dairi bby...opsss...tb2 je cerita bby...nk!!!!

mesti kn ade diari khas untuk bby nnti...so..semua gmbar bby akan dimuatkan dlm diari dari kain felt ni...

"ni ke gmbar bby masa kecik2 mummy"

"aaalah..diari ni mummy wat sendiri tau...DIY tau masa bby dlm perut lagi"

"huyooo...mane mummy dapat idea ni?"

"mummy dapat idea sebab mummy menang GA dari auntyjue,
maka terhasillah diari gmbar2 bby ni.."

eh melampau pulak berangan....ini adalah berangan masa anak kot2 dah pndai ckp n belek2 diari ngan mummynya cik mah..hahahhahahaha....

10pcs kain felt assorted colour
untuk yg terakhir skali ye cantik manis...missjue berbesar hati nk menghadiahkan juga ID card holder yg sngt cantik n xde kat pasaran secantik ini...mmg nnti klau letak kat dlm kete gntung kad..semua orang akan  terpegun tgok card holder yg cantik ni...

jadinya..xdelah mereka2 yg comel2 naik kete cik mah nnti dok tgok jawatan ape kat ID card holder..hahhahaha..mereka pasti akan membelek2 ID card holder yg cntik dr missjue ni...
ID card holder handmade by Jue
hope dapatlah jadi pemenang utama...eh2...untuk memeriahkan lagi GA ni missjue juga bg 3 hadiah saguhati tau...mmg bestkan..so jgn lengah2 lagi..marilah join GA ni...ni syarat2nya..


Syarat2 penyertaan:

A. Via blog  

1. Follow my personal blog : KLIK SINI
ni mestilah sudah..B2B kan...

2. Follow my business blog : KLIK SINI
okey...sudah juga..lepas ni le tau perkembangan bisnes missjue..n senng nk cari2 abrng DIY..

3. Like my online shop FB: KLIK SINI
sudah lebih 1000 likes....tahniah missjue..

4. Tag 3 orang kawan b2b / kaki DIY juga in your entri


5. Buat entri pendek kenapa korang nak hadiah ni ;)  Yg plg sweet n menarik akan dipilih sebagai pemenang 
Inilah entry sweet n menarik dari cik mah..insyaAllah ade rezeki ice blended...eh2...hehhehe
Tarikh tutup penyertaan : 31 Disember 2012

ade bnyak masa lagi..sempatlah nk practice mcm2 flavour sebelum menghidangkan pada en suami tunang... nnti..ops...

apa2 pun terima kasih pada missjue sudi wat GA untuk kawan B2B...semoga bisnes missjue semakin maju ye...jatuh bgn itu semua adlah dugaan untuk kita terus maju kan..

TQ

CIK MAH

3 00 sudi berkongsi cerita:

AyongAtikah Zaid said...

yeay! Akhirnya cik mah join...hehe...best kn shake tu..sape dpt sila buat ice blended byk2 then post tau...hahaha...

cik mah said...

@AyongAtikah Zaid

Btul2...mmg best hadiah tu..lsuka sngtlah....mestilah kn join...

NURUN said...

semoga berjaya kak mah. pjg entry nya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...