Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 7 December 2012

"Selami jiwa....


Rawat rohani, Perkasa peribadi..."


yeah...pndai pun smbung....mesti pernah n selalu tgokkan rancangan motivasi ni......cik mah pun sudah tertawan n suka tgok rancangan ni...xdpt tgok dekat rumah..tgok dekat youtube je..kat mane lagi..opislah....

so...cantik manislah kenalah tgok rancangan ni kat youtube ye...sngt2 bermanfaat....

cik mah nk kongsi beberapa kata2 motivasi buat cik mah n untuk cantik manis juga....

kredit pada mereka2 yg share di google..   :)


yahoooo...tgok2 manusia ibarat karipap tu..karipap mama wat..smelah..ade mcm2 intinya...mcm tu lah juga manusia...kita xbolehlah nk sngt2 orang ikut ckp n pndangan kita....kita sepatutnya mendengar pndangan orng juga then sama2 pk kan yg mana yg terbaik...ini selalu cik mah titik beratkan n ingatkan diri sendiri..dengan ini masalah dpt diselesaikan ngan cara yg baik..setuju x???



tgok2...samelah pendapat cik mah kan...atas n bawah....terpulang pada kita nk enjoy atau nk menjerit!!!!

mcm tu lah juga hidup n masalah kita kan...nk selesaikan cara baik atau nk cara yg susahkan diri sendiri....cik mah selalu ingtkan diri sendiri...yg Allah akan beri ujian pada hambanya yg boleh menghadapi ujian itu....selalu ingtkan diri yg Allah sygkan kita setiap kali kita diuji...Maksudnya Allah ingatkan kita...yg kita ni selalu je dok lupa kat Allah kan...ish2....muhasabah diri sendiri bila terlebih2 rindukan en tunang...eh2...rindukan Allah sepatutnya lebih lagi kan..



chak!!!!! ini mmg semua dah tau kan...kita mestilah menjalani n membuatkan hari ni lebih baik dari hari semalam....jgn buatkan hari ini lebih buruk tau....kita mestilah sentiasa berubah untuk menjadi semakin baikkan....klau nkkan yg terbaik kita mestilah jadikan diri kita yg terbaik dulu kan...



last skali nk share ngan cantik manis adalah...jgn lupa untuk 

SAY ALHAMDULILLAH....

sentiasalah bersyukur walaupun sedikit yg kita dapat....
slalu yg cik mah tersenyum n bersyukur bila blik keje je xjem....huyooo...sngtlah bersyukur...so ...boleh smpai rumah awal nk siapkan DIY...

tp kalau jem...adoi2.....xle merungut...kn think positive...positivenya adalah...bolehlah mendengar lagu2 dlm kete smbil2 muhasabah diri yg kdng2 terlupa nk berselawat ke atas nabi kan...melayu mudah lupa...eh2....

semoga cik mah n cantik manis akan sentiasa menjadi yg terbaik n dikurniakan akhlak yg baik...amin2..

TQ

CIK MAH

4 00 sudi berkongsi cerita:

NURUN said...

menarik utk dibaca di pagi jumaat ni....=)

s h a said...

Amin...InsyaAllah.Semoga kita sentiasa dipelihara Allah.Semoga sentiasa positif dan x mudah lupa and hari2 seterusnya lebih baik dan bermanfaat kn cik mah.Sha pon ske tgk selami jiwa ni. :)

Zila Zainal said...

Alhamdulillah :)

cik mah said...

nurun:itulah kan...smbil2 keje..kn juga muhasabah diri... :)

sha:samalah kita sama2 suka tgok selami jiwa ni..hehehhe...btul2...kn pk positif brulah boleh jadi positif

zila: :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...