Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 17 December 2012

buat lagi....

dup dap dup dap....cepatnyerlah masa berlalu kan..risaunyalah....mcm2...dok pk...yg pling2 xbestnyer adalah...tidur malamku sudah tidak lena lagi...n sngtlah susah mahu tdo...selalunya letak kepala je...terus smpai ke bulan...skrng ni...tidak lagi..tdo pun lewat....then susah...huhuhuhu...sindrom apakah ni....???

yg buat lagi ni bukan tentang perangai or ape2 yg xbaik tau..ni baik punya ye..ingt lagi teaser yg cik mah bg sebelum ni..hehhehe...ni lah hasilnya..sedang mengerjakan ini...buat lagi adalah kerana pernah buat dah...ni juga rentetan dari teaser ini...walaupun xberapa nk jawab lagi...tp full review akan dikotakan ek...sbar je lah ek...

en tunang suka..katanya cantik..
(beranilah die kata xcntik...hahahhaha)




ingt nk beli lagi 1 kain..tp xjumpe yg berkenan...so teruskan ngan yg ade dulu k...


potong ni xpayah nk ukur2..sbbnya pemalas n nk jimat masa..hahahhaha...agak2 je..tgn cik mah kan lurus..hahahha...



mengikut nasihat dari ex-b2b intan yg sngtlah expert....cik mah nk bg nmpak sngt cntik..walaupun xtau lagi hasilnya...so...gosoklah bgai2....wat atas katil je..hahahha..nmpak x???sngtlah malas nk bukak board seterika..hehhe...wat ni pun sementara tunggu hujan berhenti nk p shopping barang en tunang..hehehe


sapa tau nk guna ini untuk ape???? teka........

untuk inilah.....beg-beg comel....versi cik mah ye....xtau nk tmbah ape lagi wat masa ni..hari tu mcm ade jumpe something yg best dari majalah pengantin untuk deko...t kn belek2 blik ni...nnti2 xhabis2...ingt mcm bnyk masa lgi je..

so..setakat ni..bnyk ini sudah siap...


cik mah dah jumpe tmbhan kain..warna hijau..tp yg itu xusik pun lagi...tp insyaAllah sempat...siap2 bunga kecik ni je pun...boleh2...


TQ

CIK MAH


5 00 sudi berkongsi cerita:

Cik Awin said...

go!go!go! masih men DIY...kita dh stop DIY skrg ni...sibuk ngn keje ofis dh...

Nursaila Norman said...

chop! chop! cantiknya kain yg pic 1st tuuu.. weee! ohh, kain kuning yg aritu eh..cantik la warna dia.. :) gigihnya dia berusaha utk hal kawen dia..tamau susah2 hati ye syg :))

khadijah said...

wow ape je la cik mah nak buat tu ye.. rajin betol tau :)

cik mah said...

awin:aaa...masih bnyak yg tertangguh mn masih bnyak dlm plan...harpa2 sempatlahkan...

saila:aaa yg hari tu lah....suka juga....menarikkan warna die...aaa...sngt2 berdebar nk menyiapkan semuanya....tq saila...

dijah:untuk hantaran nnti....merajinkan diri...

Amalina Ali said...

betul ckp saila. cantik kain kuning yang 1st tu. suka la. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...