Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 3 October 2012

Beg-beg comel....


selamat pagi..alhamdulillah hari ni masih lagi berpeluang berkongsi2 bersama cntik2 manis....macam ne progress ok x???harap2 semuanya berjalan lancar...cik mah????

ni nk citer la ni...hehhehe...

sudah tinggal kurang 4 bulan lagi....eh biar betul ni...dulu rase bukan setahun ke...haha...xsangka...walaupun bnyak yg dah settle...tp selagi xde depan mata selagi tu hati ni x tenang....

berbalik pada bunga telur...ops....target nk siapkan bulan 9 tergendala kerana demam n beberapa perancangn yg terpaksa berubah tarikh...xdapat dielakkan..so sekarang mmg sedang giat menyiapkan....aktiviti blik keje...smpai umah 6.30ptg....then start je cerita TV3 julia..smbil tgok..smbil jahit veil....ni progress..xberapa bnyak pun....bhagian kerawang almost done...


then habis cerita...p mandi2..solat n berehat jap...kol 8.30 wat bunga telur...smpai xlarat...selalunya before 12 dah tdo dah pun....wat bunga telur kadang2 depan tv..kadang2 dalam bilik mak...hehhehe...dimana sj yg lapang....semoga sebelum setengah bulan 10 ni dah siap....xsabarnya..bnyk lagi ni menanti....

disebabkan xpernah pk tentang hantaran kawin...cik mah terjumpa ini di wangsa walk...n tb2 terjumpa ini juga di majalah pengantin....terus rasa nk wat mcm ni lah...senngkan..jimat n simple...suka pulak bnda2 mcm ni...ade berbagai2 saiz tau....dari RM29 ke atas...cik mah berkenan yg saiz pling kecik..RM29....ni cantik manis le tgok entry cik saila...lagi bnyak tau....jatuh cinta lah....





memandangkan nnti hantaran belah en tunang pun cik mah akan wa...so cik mah rase nk mcm ni lah..hahhaha...boleh ke mcm ni???sebbnya nk beg kecik ni bnyak2 nnti....suka sngt....comel btollah...untuk bunga tu  klau wat mcm yg atas ni pun cntikkan...cute2 je gtu...so sesuailah untuk lelaki bg kat perempuan kan...xterlalu crowded ngan bunga-bungaan...cantik2 manis rase mcm ne???ok x???cik mah mmg xde idea lg untuk hntaran...

semalam check brng2 hantaran yg dah lame kami beli sejak awal tahun...semuanya lengkap dah...tp tu nntilah cik mah cerita ek...hehhe...xberkesempatan sekarang ni...maaflah ye...

terima kasih pada cantik manis yg sudi bg link pd cik mah...sangt2 dihargai....


TQ

CIK MAH



10 00 sudi berkongsi cerita:

LiNda said...

linda dah tgok dah beg2 tu, memang cntik.de kat romantika kan..hrga rm29 utk pling kecil..teringin gak nak beli..

Cik Saila said...

thx cik mah sbb credit dkt saila.. :))

Cik Saila said...

saila pun tak byk hiasan dkt dulang hantaran,just fokus pada barang shj :))

cik mah said...

@LiNda

tu la kan linda...suka sngtlah..nk kn juga ni beli 1...hehhehe

cik mah said...

@Cik Saila

welcome cik saila...btol2...hiasan just bagi cantik je...hehhehe...cewahh...brng tu yg lebih pentingkan...

orked violet said...

cantek.tp pLg kecik pon RM29 kan??kLw beLI 7 makne nye RM203. OK, kene tunggu gaji! hehehehehe

(tp mind cm da terpengaroh sket nih.rs mc naaakkk..ha..cmne??adoiiii)
hehehe

BTW, thanks share idea cute ni =)

cik mah said...

@orked violet

aaa..btol2....hehhehe,....berjaya memepngaruhi..serius mmg comel kan...ala..beli 6 pun xpe..untuk yg sireh nnti guna vas e vintage juga..ade jual juga...contohnya mcm yg tmpat letak beg tu...woowwww...mesti sngt cantik..blik ni gak nk p beli lah... :)

Nn said...

ok dan cantik je cik mah...beli jgn xbeli. nnt termimpi2

shizansyafik said...

one word.. unik!

cik mah said...

tu la..mmg nk kn beli ni..hehhee....cntik kan.......btol tu shizan...unik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...