Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 3 October 2012

”Urban Vibe HOTTEST Blogger Contest(PREVIEW-PWTC)"


selamat pagi lagi....cantik manis sihat x???harap2 semuanya sihat2 belaka ye....so...ini rentetan dari contest bersambung ye dari pameran pengantin malaysia....kali ini pameran diadakan di PWTC....legar putra...3 hari tau pamerannya..sape yg pergi??? bgus2...xrugi kan..mcm2 ada di pameran tu...yg xpergi mesti rugi..sebabnya dah terlepas mengenali dengan lebih dekat vendor2 untuk majlis perkahwinan... cik mah g dua kali...huyoo...caya x???mestilah...ni buktinya...

HARI PERTAMA


ni selepas keje siap n masa rehat tgh hari...menyempatkan diri p PWTC bersama abg kat tempat keje..haha...kesian abg tu xpasal2 pulak kn teman cik mah...abg tu dah anak 3 dah pun..hehhehe...tq temankan cik mah....masa first day pergi xtau nk pilih vendor mana..terpegun sngt.sebb bnyk btol vendor..belek2 pamplet..semua best2...

mcm2 ade..smpaikan untuk kad kahwin ada yg serendah RM0.20...ha caya x???mmg ada tau..design mmg up to date lah....

HARI KEDUA


tadaa.....my bff suka sngt ngan gaun ni..serius..sngt cantikkan..pink n memukau skali...see2...ade reben bsar tau....comey sngt kan....warna yg jarang di pakai bakala2 pengantin..tp cik mah surelah..lepas ni mesti ramai yg berkenan ngan warna ni untuk jadikan tema majlis...


setelah berjalan2...cik mah dah decide dah nk pilih
ARI WEDDING COUTURE 
KUALA LUMPUR
sebagai vendor pilihan cik mah....walaupun terletak di pintu satu lagi..bukan jln utama n kira hujung..tp dari jauh dah dapat tgok dah pelamin cantik lagi menawan tu....then koleksi2 baju pengantin yg sngt2 cantik..meh sama2 mengembara ngan cik mah...



ni kat depan kerusi purple tu..hehhe...cik mah malu2 kucing nk amik gmbar kat kerusi..tp cik mah amik gmbar ngan bunga tgn dari bunga tisu tau...cantik sngt...serius cntik sgt....kemas n berwarna warni....sweet sgt....

tadaa...ni die yg warna pink....see2....xmemerlukan bnyak bunga,..bg yg kurang gemar ngan fresh flower le r cuba yg ini ye....tgok kat belakang cik mah kerusi purple tu..cantik sngt...

jom tgok koleksi bj pulak ek...



ni serius sngt cantik kan..untuk mjlis nikah mmg ayu sngtlah klau pkai...klau untuk sanding pun sure menawan...pearl2 yg digunakan nyata membuat bj ini sngt2 menyerlah...cik mah suka sngt....then ada kasut juga tau....kasut boleh custom made juga..harga bermula dari RM400....sngt cantik n cantik manis mesti sngt berpuas hati...pasti melangkah dengan yakin...


jeng2...merah makngah ye....ni kain berlapis2 tu...ini juga cantik...pada cantik manis yg suka design ni pasti ni menjadi inspirasi...n pilihlah ARI...konfrem dapat yg terbaik...   :)


next pulak....ini die....pada yg suka bunga 3D...ade juga....wara yg cantik n lembut....lain dari lain...sngt cantik2lah design mereka ni...k..beralih pada kasut disebelah....jatuh cinta...simple tp sgtlah cantik....penelitian yg memberikan kepuasan pada si pemakai...




ada juga gubahan hantaran tau....ni antaranya cik mah suka n nk kongsi ngan cantik manis....tu ada lagi kasut2 yg cantik kan...serius..mmg cantik...



cntik sngt kan....memang nmpak kesenian n terserlah kehebatan mereka menghasilkan hantaran....





eh2...cik mah di papan list vendor hari tu...mmg ramai sgnt..vendor lebih 30 tau....tu cik mah tunjuk ARI WEDDING...


ni cik mah nk cerita sikit tentang pakej2 mereka..meh2...

ni silalah like fb ARI WEDDINGCOUTURE... 







ni bukti terakhir kami pergi bersama tau....sebelem masuk kn daftar n dapatlah stiker......comeykan..hahha..perasan je ek...

doakan cik mah berjaya ye cantik2 manis semua...


TQ

CIK MAH


4 00 sudi berkongsi cerita:

Amalina Ali said...

WOW! 2x pegi. semangat cik mah. ekh ekh. pegi ni sbb nak sebey vendor ke nak join contest??? hihi.


papehal pun good luck ye cik mah. semoga ada rezeki cik mah kat sini. 15k tuuu.... $$$$$$ hihi. :)

cik mah said...

cik mah cari kad kawin...hehehehe...bnyak tol piliha...nana...bukan 15k lah..tu untuk MEFA..yg ni PPM pameran pengantin malaysia..tempat pertama rm500...kedua rm300 n ketiga rm200..

Amalina Ali said...

Ekhhh... aah. tersilap pulak. hihi. RM500 tu pun banyak. insyaAllah ada rezeki punya. :)

cik mah said...

@Amalina Ali

btul tu nana...tu pun cukup bnyak dah..insyaAllah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...