Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 2 October 2012

pre wedding dataran merdeka




 selamat pagi lagi..hari2 p keje...mood bulan sepuluh ingt nk  keje awallah..hahhaha...boleh ke???tu azam bulan ni...yeah..kn2 laksanakan..nk cuba improve diri ni..tiap2 bulan jom sama2 kita pilih 1 azam...

azam bulan 10

Pergi keje awal...!!

 ni sebenarnya lame dah nk story...cumanya tergendala...memandangkan sngtlah sibuk...adoi2...hujung minggu je kn g sana sini...so xsempat nk cerita ngan cantik manis...okay..ingt lagi x kisah yg ni??

 sebenarnya..tarikh asal nk wat masa 16 september terpaksa ditunda..oleh kerana Wan mahazir tidak sihat...so..kami tunda hujung minggunya..hehhe..22 september...itu juga aniversary kami bertunang yg 8 bulan...


then cik mah dah decide nk wat di dataran merdeka n pilih tema baju yg santai je seperti di entry sebelum ni...sebenarnya cik mah ade 2 Pre wedding..hahahha....kebetulan..oleh kerana wan xsihat..so p lah jalan2 ngan my BFF amik gmbar di taman tasik perdana...hehhe...tp...kali ni fokus pada pre wedding bersama wan dulu ye..berkerjasama ngan wan senang...wan pndai nk suruh bergaya mcm ne macam ne...xkisahlah if cik mah n en tunang xreti...kiranya wan bnyak idea...mostly semua gaya2 dalam gmbar ni hasil dari idea wan...suka sngt2.....ni lah antara hasilnya...











nk lagi ke????cukuplah dulu ek untuk masa ni...hehhehe...ni je yg cik mah ade dlm simpanan...wan kata nk bg selebihnya minggu ni..so nntikan ye cantik2 manis semua...

yeah..nmpak x props2 comel tu...eh perasan je lah cik mah ni...itulah hasil usaha cik mah...suka sngt..kawan2 yg tgok semua suka..ade yg siap nk pinjam lagi..hehhe...maklumlah..lepas cik mah nnti..ramai lagi tunggu giliran..hehhe...sape2 nk tau lagi tentang props kesini ye...


kami pkai bj yg sedia ada je dirumah...baju biru tu bj p keje..hahhaa...then bj en tunang tu bj raya cik mah belikan...yg seronoknyer warna kesukaan cik mah..BIRU....

sangat2lah puas hati ngan hasilnya...yeah..nnti akan dapat hadiah2 sampingan dri wan..seperti 1 pcs 8R wood stretch + DVD with case, cover & label + guestbook...


so...jadi sangat2 xsabar..nk tgok hasil akhir semua gmbar n gmbar 8R tu..yeah..then lepas ni le r tempah canvas...horeey....

 TQ


 CIK MAH








21 00 sudi berkongsi cerita:

Amalina Ali said...

Wahhh... sweetnyaaa.... nana tak tahu lah dpt buat pre-wedd ni ke tak... :(

cik mah said...

@Amalina Ali

tq2...ala np pulak nana?

Farhana IezAna said...

ana pun fav wrne biru..hihi

cntik kn wrne biru tgk dlm gmbr..

cik mah said...

@Farhana IezAna


btol2..sokong n setuju skali...biru go biru... :)

LiNda said...

alolo..comeinye both of u.sgt menyerlah gmbar bile pakai baju warna biru tu, i likeeee. tu props comel2 yg cik mah wat ye, rjin tau. hihi..

*Tak sabar pulak linda nk wat pre wed..tp nan hado idea nk wat katne

ciksusu said...

seronoknye dapat buat pre wed..
kngn sepanjang zaman tu ;)

cik mah said...

@LiNda

tq linda...hehehe...tu la..biru cntikkan...berseri rase..cewahhh...aaa..tu lah propsnya..kn rajinlah...hehhehe....tu la..susah nk pilih tempat...gud luck linda...

cik mah said...

@ciksusu

btol2..setuju...konon2 kenangan masa mula2 bercinta..hehehhe

Cik Saila said...

comel,comel..cantik la biru korang berdua tu :))

Nn said...

wah...ni mmg suke sgt warne biru ye...
p/s: kite pun ade print props (topi) mcmtu jgk. hehe...

IMaH said...

seyes cantik gila! so sweet....hehe..

cik mah said...

@Cik Saila


Tq cik saila..hehehe....suka biru....

cik mah said...

@Nn

Aaa...mmg suka sngt pun....ooo yeker...t le r guna topi tu...mesti comel...

cik mah said...

@IMaH

Tq imah... :)

shizansyafik said...

cantik! =)

cikCT said...

cik mahhhhh,

sgt comel hoccay!

jeles tgk cikmah dpt buat prewed dgn jaya dan comelnya tau :)

hopefully en pentunang kita pun begitu jua. sobs sobs

cik mah said...

@cikCT

Tq cik ct.....hehehe....cik mah pun suka pre wedding ni....insyaallah cik ct nnti pun akan wat ngan jayanya....

Zila Zainal said...

ehhhh alamaaaaakkk photog kita sama laaa!!!! ekekekke.. isk isk.. baru perasan lepas tgk gambar2 ni kat page zack. oh zack tu nama panggilan dia masa kat skolah tau. kitorang kawan dari zaman skolah lagi. hehehehe :p

cik mah said...

@Zila Zainal


la yeker........ish2...kebetulanlah pulak....hehhehe....lame ek berkawan...cantiklah gmbar zack..hehhe..nk gak lah panggil zack..hehhe

chezaza said...

suke! suke!

cik mah said...

@chezaza

Tq dear.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...