Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 21 September 2012

Hasilnya....

selamat petang semua...bz ke hari ni....klau bz bnyak2 sbr ek..klau yg free2 mcm cik mah...jom layan blog n fb..n apa2 yg ada.cik mah dua hr demam..ni pun xok lg....22 jam tdo je...huhuhu.....hehehhe....al kisah ni berkisar dari pre wedding yg nk wat....cumanya pre wedding ditunda..atas sebab photographer xsihat...huhuhu...sedih sebnarnya..memandangkan dah plan...tp nk wat mcm ne kan..nasiblah ade  my BFF yg sentiasa menemankan cik mah ni....so...sebelum pre wedding hari tu..cik mah rajinkan diri membuat props tmbhan....jom tgok...


mulanya...seperti biasalah..kn google cari2 sumber..kumpul2 n edit2 sikit...then minta en tunang
printkan....


setelah itu..sesi menggunting n membeli bahan2 keperluan...cik mah beli polistrin,double tape ,batang aiskrim warna2....

then dah gunting lekatkan pada polistrin n potong ngan pisau yg pinjam dari opis je..hahahha..senng je...semalam je dah siap dah...suka sngt...


ni yg dah siap....topi ada....misai ada....perkataan love pun ada juga.....k kat bawah ni cik mah bg sekeping dua ek gmbar yg dah cik mah amik masa pre wedding ngan bff....xle bnyak2...t tunggu countdown bru le bnyak2..jom layan...



itulah die cermin mata ngan bibir pink yg comel...hahaha...perasan pulak...



tadaa.....L O V E.....ade sape2 yg nk sewa cik mah punyer props ni pun boleh..cik mah ade bnyak lagi...untuk pilihan bj pre wedding seperti digmbar....tp t cik mah cerita selanjutnya ye....

untuk props yg lame pun still ade n digunakan..nk tgok props lame kat cn ek....disini & disini...

TQ

CIK MAH


14 00 sudi berkongsi cerita:

neng ana said...

Adoiyaiii rajinnyee cik mah..hehe

BIE said...

yeaaay.. suka sangat dengan propss.! lawanya props love cik mah tu :))

LiNda said...

Kretip cik mah,cntik je cik mah buat. .nnti gune je blik utk photobooth..hihi.

cik mah said...

Ana:hehehe....cik mah mmg suka wat bnda2 mcm ni?...hepy bila tgok hasilnya..

Bie:ade lg...nk wat..cuma xse,pat....tq bie..bie pun boleh cuba juga....

Linda:aaa...btol2 boleh recycle je...jimat n hepy....gmbar pun cntik2 je nntikan..kawan2 mesti hepy...

Ayu'shaza Amir said...

hihik..countdown yerk.....wieeee...

cik mah said...

@Ayu'shaza Amir

Mestilah..xsbar nk countdown tau....hehehhe...

MISS.FIFI said...

wahhh kreatifnya..rajinnya cik mah..=))

Cik Saila said...

wah,sama lah kita..tp belum laminate lagi.. :))

cik mah said...

@MISS.FIFI

tq fifi....fifi pun le try tau...

bintanghati said...

btl2 cik mah excited .. hehe

cik mah said...

@Cik Saila

ooo yeker...yeah..klau dah laminate mesti cntik2 kan... :)

cik mah said...

@bintanghati

hehhehe....sngt excited kan... :)

Honey Lalala said...

comella props tu! Mana nak cari ek? Tak gheti~ hehe

cik mah said...

@Honey Lalala

Try r wat sendiri..mesti best...google cr template n try wat k....heehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...