Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 20 September 2012

”Urban Vibe HOTTEST Blogger Contest(PREVIEW-Ampang Point)"

syukur alhamdulillah...dua minggu lepas sempat juga menyempatkan diri ke undangan majlis rumah terbuka...semua berjalan lncar...so kali ni walaupun sibuk dengan rumah terbuka...cik mah masih sempat lagi ke ampang point untuk menghadirikan diri di pameran pengantin yang dianjurkan oleh urban vibe event...mari sama2 cik mah terokai pengalaman cik mah ketika pameran pengantin ampang point..

masa mula2 datang kn lah register dulu k..then dapat beg kertas ni..cik mah dapat dua..1 cik mah punyer n 1 en tunang punyalah...


masa pendaftaran tu....memang petugas-petugas disitu sngt friendly...so xlah rase malu2 nk register n dapatkan beg kertas ni....cntik tau....so..dengan adanya beg kertas ni...bolehlah isi semua brochure yg dapat...

semestinya ramai orang yg datang ke pameran ni...ada bersama dengan ibu bapa n pasangan masing-masing.berbagai pilihan ade di pameran ni...untuk kad kawin sahaja ada lebih dari 2  vendor tau...selain itu untuk katering ade sesi untuk food testing skali tau...cik mah pun xlepaskan peluang berharga itu tau....

semasa tgah berjalan-jalan dari 1 booth ke satu booth ternmpk pulak pelamin dari mahligai creative ni...seperti yg telah diberi tau...pelamin bertemakan "A STRIPED AFFAIR"....iaitu warna-warna pastel...so inilah die....sempat amik dari tepi je..ramai yg bergmbar dipelamin ni tau...cantik kan....kerusi di pelamin ni mmg sngt cantik...bukan warna biasa...warna yg menyerlah kan...suka sangt...


bagi vendor pilihan cik mah pula ade berkaitan dengan kad kawin..kerana cik mah mmg mencari tentang kad kawin...pilihan cik mah adalah GEDUNG KAD KAHWIN.



sama merah kan..hehehe....so meh nk cerita tentang gedung kad kawin....berpandukan flyer ni ek...



tgok2....promosi giler2 kan....antara item2 percuma tu adalah bunting, 500 tq tag dan juga 10 tanda arah.....xlupa juga ye....1000 envelope cetak...cik mah rase ini the best..sbbnya bukan semua vendor diluar sana yg menawarkan service kad kawin mmberi sampul dengan percuma...ade yg cik mah tgok kn charge untuk setiap sampul...so tgok ..gedung kad kawin bg percuma je k....dan xperlu lagi nk susah2 tau...xpayah nk susah2 design atau cari kertas A4 malam nya sbbnya esok dah nk mjlis..baru terkapai2...ni senang...gedung kad kahwin tawarkan item percuma lagi...bila tempah kad je dapat skali 10 tanda arah....kan senang...xpayah susah2 nk pk lg...cuma g tau je nk kiri kanan terus ke u-turn...

yg wat cik mah lagi tertarik adalah 500 tq tag tu...senang kan..just t nk stapler atau tampal je..ikut kreativiti pengantin je...eh bakal pengantin...ni sudah dapat menjimatkan kos..tgok 2 kerja dah boleh selesaikan serentak dengan menempah kad kahwin dari gedung kad kahwin...

untuk sape2 yg berminat juga ade juga chair box....sesuai skali nk isi gula untuk kanak2 nnti....comel n simple....menarik sngt,....ini pun dah memudahkan kerja pengantin2....xpayah dah nk kesana kemari cari...tempah skali dapat selesaikan bnyak kerja....

ni cik mah sertakan detail2 gedung kad kahwin ek...




selain itu....mereka sngt ramah melayan pengunjung di gedung kad kahwin punya booth...ramai..sesak..ade yg belek2..ade yg tgok..ade yg tgh tempah...xmenang tangan cik mah tgok..hehehhe....

ni antara koleksi dari gedung kad kawin yg cik mah amik di fb mereka....cntik....




cik mah suka sngt p pameran pengantin hari tu kat ampang point..walaupun just sempat sejam disitu...tp mcm2 cik mah dapat....yg penting kenal ngan vendor n siap lgi berfood testing...mcm2 ada lah kiranya....so..jngn luper..sapa2 nk cari apa2...boleh lah ke next pameran ek...di PWTC 28-30 september ini..mari2 kita serbu....


TQ

CIK MAH





9 00 sudi berkongsi cerita:

Diyana said...

itu hari saya pg yg dekat shah alam punya...
jln2 cuci mata je laa sbb semua mcm dah ada je...
hehe

ciknurul said...

promosi gila gila ni cik mah. bestnyeeee

Amalina Ali said...

Wahhh.... confirm menang ni. :)

Good luck cik mahhh...

cik mah said...

diyana:ooo yeker...semua dah prepare ek..bguslah..cik mah ade lg yg xsettle..tu yg kn g tu...disamping masuk contestkan...

Ciknurul:hehehhe....jom2 join pameran....mesti mcm2 ade n best...

Nana:tq nana...excited juga ni nk menang...insyaAllah....

Diyana said...

ha'ah... by the time mmg yg vendor2 mmg dh ada...
tinggal nak cari idea je yg mana nak buat sendiri tu kan... hehe

BIE said...

bestnya pi pameran pantin.. cik bie n cik ode dah xda masa da nk pegi. 2-2 pon mkin bz dengan hal masing2.. sobss..

bintanghati said...

waaahh.. cik mah berjalan ajer cuci mate yer ....
sonok pegi pameran pengantin ni tau, ati teruja je sbb kite bakal pengantin .. hehe..

cik mah said...

Cik bin:aaaa..btul2 bila jalan2 ni best...tgok brng2 n vendor kawin...hehehhe


Bie:tu la cik mah pun bz..lbh2 lg en tunng hari sbtu keje full...ahad je la nk wat semua bnda...pnt juga..

Diyana:bestnyer...gud luck tau....

Mr and Ms bOZhiCkA said...

Waaa..murahnye...kalau kat sine da camtu kan bestt...huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...