Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 15 September 2012

sudah sampai!!!!

super duper excited sngt2 nk story2 ngan cantik manis...sbbnya lama dah tau tunggu nk wat entry ni...hahahha....melampau excited sngt lah cik mah ni....mana xnk...yg dah sampai adalah yg slalu ditunggu2...alkisah yg cik mah menang contest tu..ingt x?? 

.so marilah terus dengan penceritaan ek...


GUESTBOOK

ni dari FantasticMomentStudio....Betul2 senang nk deal ngan mereka tau...just email je ckp mcm ne yang kita nk...yang cik mah pilih....warna purple..detailnya adalah nama kami n tarikh bersanding...

oh ye...guestbook ni guna untuk majlis sebelah en tunang..hehhehe...belum tunjuk lagi pada en tunang tau..mesti die suker n excited juga...cntik sgt2...just sebulan lebih sikit je tau dari tarikh cik mah mmg contest cik mah dapat guestbook ni...mesej di FB tnyer progree..mereka kata dah siap...n tinggal nk pos je tau..so meh tgok ni hasilnya...sudah digenggaman juga tau....




then yg ni pulak setelah bungkusan di buka...cntik sngt kan..suka2...design yg cntik n ada bunga2...alhamdulillah...suka...




tgok2..ade bunga2 comel itu....



kata2 yg sngt awesome...tq FMS...


cik mah suka sngt design tepi tu...cntikkan..menyerlah n semua tahu sape nama pengantin..hehehhe...eh bakal pengantin...



tgok ade burung comel lagi tau...suka sngt....


Alhamdulillah syukur sgt2...sekarng ni excited nk join contest n GA lagi...mana tau ade rezeki lagikan..so dapat melengkapkan majlis cik mah n en tunang nnti...heppy sgt....


TERIMA KASIH ALLAH...

TERIMA KASIH FANTASTICMOMENTSTUDIO...

CIK MAH..

5 00 sudi berkongsi cerita:

Nn said...

wo....sgt cantik dua-dua hadiah yg kak mah dpt. tahniah. super duper gumbira la ni...=)

cik mah said...

@Nn

Hehehe...tq2...kak mah pun suka juga....

BIE said...

Alhamdulilah.. murahnya rezeki cik mah..

suka tengok HB n guestbook cikmah. Comel :))

cik mah said...

@BIE


Tu la...syukur juga...comelkan....suka sngt...

bintanghati said...

Waaa btl2 xcited cik mah ye.. Hahaa..
Tgk pn cantik cik mah..
Cik bin nnt buat handbuquet guna fresh flower..still ikut care biasa jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...