Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 5 September 2012

”Urban Vibe HOTTEST Blogger Contest(PREVIEW)”

Selamat pagi cantik manis. kali ni cik mah join contest dari urban vibe HOTTEST blogger contest.selalunya join giveaway je kan...so kali ni kelainan la sikit kan...

Pameran pengantin akan berlangsung di Ampang Point Centre  tak lame lagi .2 hari je lagi pun..bakal diadakan dari 7-9 september nanti..bermula seawal 10 pagi sehingga 10 malam..yang menariknya...xkurang daripada 25 vendor hebat2 akan turut serta bersama...Cik mah join sbb  nanti cik mah nk ke pameran pengantin tu nanti. Bak kata pepatah, alang-alang menyelam minum air. Manelah tau ade rezeki kan. contest ni terbuka kepada semua penulis blog, tiada had umur, status dan juga jantina dan paling penting mestilah menjadi follower kepada BLOG URBAN VIBE.

klik disini....


APA YANG CIK MAH NK LIHAT DI PAMERAN PENGANTIN NANTI???


1)   Mencari vendor-vendor untuk kad kahwin cik mah nanti.Kad kahwin sesuatu yg sangat-sangat penting untuk memaklumkan pada tetamu-tetamu nnti tentang majlis kita. Pastinya vendor akan memberikan pilihan yang menarik, up to date dan diskaun2 hebat untuk cik mah dan pengunjung lain.

2)   Selain itu nk juga melihat-lihat tentang katering untuk mjlis perkahwinan cik mah nnti...sambil2 merasa menu-menu yang akan disediakan bolehlah wat pilihan menu dan deco2 lain kan.memandangkan nk cari yg boleh sediakan khemah skali....pasti vendor-vendor ini akan dapat memberi nasihat dan pilihan bertepatan dengan budget cik mah.

3) Antara yang menarik lagi adalah merebut peluang untuk memenangi hadiah menarik selepas membuat tempahan dalam 1 resit bernilai rm100.00 dari mana-mana vendor tau...ini pasti menjadi rebutan utama cik mah...mana tau ade rezeki dapatlah hadiah menarik itu nnti....

4) Mendapatkan idea dari tema pameran pengantin iaitu "A STRIPED AFFAIR" yang bakal menyerlahkan warna-warna pastel. Navy blue warna kesukaan cik mah yang pasti salah satu warna pilihan untuk majlis sanding. Light pink pula untuk majlis nikah nanti. Warna-warna ini akan membantu cik mah untuk menyerikan lagi majlis sanding cik mah.



SYARAT-SYARAT WAJIBNYA ADALAH SEPERTI BERIKUT:

a) Peserta perlulah “like” Fanpage (http://www.facebook.com/pameranpengantin)

b)Peserta hendaklah mempunyai BLOG, dan terbuka kepada semua penulis blog, tiada had umur, status dan jantina dan HENDAKLAH MENJADI FOLLOWER http://www.pameran-pengantin-malaysia.blogspot.com/ . Sila letak Event Banner(poster seperti di atas) di atas blog atau side bar blog anda dan juga dalam entri pertandingan. Dan sila linkkan ke blog PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA

c) Pertandingan ini mewajibkan peserta membuat 3 tugasan berkaitan Pameran Pengantin Malaysia by Urban Vibe Event;

PERTAMA
Task 1: tajuk Post”Urban Vibe HOTTEST Blogger Contest(PREVIEW)”
KEDUA
Task 2: tajuk Post”Urban Vibe HOTTEST Blogger Contest(PREVIEW-Ampang Point)"

KETIGA
 Task 3: tajuk Post”Urban Vibe HOTTEST Blogger Contest(PREVIEW-PWTC)"

okay...sampai cn je...sape2 yg berminat nk join..cepat2lah..hari ni last dah tau...cik mah hari ni baru dapat post..sbbnya mencari idea nk mengarang..hahahha...semoga ada rezeki untuk contest ni....amin2...


TQ

CIK MAH

8 00 sudi berkongsi cerita:

Amalina Ali said...

Good Luck Cik Mah. ^^,

Nana tak join sebab syaratnya nak kena pergi kat pameran tu nnt. Nana tak dpt nak pegi. Sungguh kecewa.... T_T

neng ana said...

Good luck cik mah! :)

ni@ @in said...

gud luck cik mah..ain dok jauh kat pantai timur ni mmg tak merasa la nk pegi sana..hehehe

AyongAtikah Zaid said...

sedih...x dpt join...weekend ni x dpt pergi pun..jauh...huhu...anyway, all the besy cik mah!!! =) tolong survey yg best2 nnt buat entry vendor mane yg best tau....hehehe....

BIE said...

moga berjaya cik mah.. :))

cik mah said...

nana:la yeker..ingtkan nana g....tq....moga2 ade rezeki cik mah nnti...

ana: tq ana... :)

ain:tq ain...ala yeker...susah plak kan t nk dtg cn semata2...xpe2...t kot2 ade kat pantai timur ke kan..

Ayong:tq ayong..okay...t cik mah surveykan ek apae yg best n wat entry tok yg xdpt g....

bie:tq bie....

Miz Sharmia said...

laa xtau pun ade pameran pengantin bakal blangsung. hmm, xjoin contest kot. juz nak pegi la pameran tu nanti.last touch. hehe. wish u luck cik mah. kalo menang i teman u g amik hadiah pastu kite share k.hehehhe

cik mah said...

@Miz Sharmia

la yeker...nasib cik mah wat entry ni..so le r g kan....tq sharmia..hahhaa....harap2 ade rezeki t....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...