Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 25 September 2012

Lari tema pulak dah....

selamat selamat selamat...pagi!!!!!hehehhe....sj nk selamat bnyak2 sikit....dah bnyak,sikit pulak..mane 1 yg btul ntah...okey2....ni nk habaq mai...cewahhh..utara sikit la...memandangkan bakal mak mertua bekerja n lama dah menetap disana...rindu nk p penang....


kenapa pulak dah ni cik mah...ade2 je ...ni kisah lari tema pulak dah..knp???knp????mesti cantik2 manis yg sudi baca ni excited kan nk tau....eh perasan je cik mah...n cik mah lebih nk minta pendapat juga pada cantik2 manis...sbb sebelum proceed pada yg sebenarnya atau real la kiranya...lebih baik kita minta pendapat dulu kan....

seperti sebelum ni tentang memaniskan majlis kawin..ramai yg sudi berkongsi ngan cik mah....


cik mah dah wat design untuk tag2 ni..amik...skali ni awal terlebih sngt ni...bialah..kat opis ni xde keje sngt nmpaknyer...so..alang2 menghadap pc je...melayan la ape yg patut wat...hehhehe....tb2 terhasillah sesuatu yg tb2 je lari tema pulak ni..hahahhaha...


kan dah kata lari tema...mane ntah datng pulak warna merah ni..pelik juga cik mah..bersungguh tau cik mah tukar dari kosong kepada purple then kepada merah...

cik mah sendiri smpai hari ni xtau np lah tb2 warna merah yg cik mah wat....adoi..konfius..padahal kata nk beli lapik meja polkadot warna biru hari tu..ala...knp ni....

xde masalah pun...lapik meja pun xbeli lagi...so sebelum pembaziran berlaku...inilah nk tnya....okey ke warna merah letakkan sebagai tag kat balang2 transparent nnti???n untuk pengetahuan semua..cik mah ingt nk guna riben warna gold ni...kira jadi mcm gmbar ni....boleh x byangkan tag cik mah n riben mcm gmbar bawah ni????


ataupun nk kn biru juga sebagai bingkai...ni edit 1 juga...sebbnya....xpuas hati ngan diri sendiri..knp merah...temakan gold + royal blue...n semua blue..hehehhe...


tp kan..klaulah riben gold ni xcukupkan..cik mah xmo beli..hahahha...amik kedekut btol....ala...malasnyer nk membazir...then kn lah if bingkai tag ni biru n guna riben gold..if xcukup riben gold...still bnyak lagi riben biru kat umah....


atau kan...xkisah pun candy buffet ni xikut tema...hahahahhahaha.....mcm2 la cik mah...


 eh kat gmbar cik mah ni tulis candy coner...mane2 bolehkan..hehehhe..lame dah ni siap...nk tau baca cn..ade bnyak lagi,,,tunggu print je....

 

ni pun dah siap juga...tunggu masa nk guna je k...kat cn...


dapat x bayangkan...inilah yg diusahakan atas inspirasi kak kina punyer..hehehhe....kak kina tahniah dapat baby girl...comelnyer...


TQ

CIK MAH

9 00 sudi berkongsi cerita:

BIE said...

Good luck cik mah!

kalau kita pandai sesuaikan warna n cara menghias, apa-apa pun akan jadi cantik juga.. yang penting pembaziran tidak berlaku.. :)

cik mah said...

Aaakan bie...btol juga tu....so xpe je kan klau merah..yg penting jgn membazir..bnyak lagi bnda nk gn duit....

cikCT said...

merah cik mah..more attracted :)

semoga cik mah tak keliru2 lg..:)

cik mah said...

Tu la cik ct....cik mah pun suka merah...mnrik n mnyrlhkan....

❤Cik Myra❤ said...

cik mah nie kreatif tau..
jeles..hehe...
yang no.3 tu pon cantek jugak :D

♥ Cik Cha said...

merah pun ok cik mah... candy buffet station kene meriah tau.. tak kesah kot lari tema semua.. org nampak makanan je..

yg penting ianya comel dan sedap mata memandang.. good luck!

Syazlina Khairuddin said...

nak buat candy buffet ker cik mah? due2 nampak cantik =)

cik mah said...

Syaz:aaaa...nk wat..tp biasa2 je..gn kreativiti sendiri je....

Cik cha:aaaa...btol2....tetamu mana nk kira sngt hiasan ni kan..nmpk makanan je utama...hehehe

Cik myra:hehehe..tq myra...awak pun kn berani mencuba lah...

FarizAtie said...

yeayy candy buffet dr cik mah..

salam perkenalan dari atie

http://miszatie.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...