Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 5 September 2012

sudah berzaman....

sudah berzaman-zaman rasanya xde family dah...hahahha...xberkesempatan nk mengumpulkan n bercuti bersama semua ahli keluarga yg semakin bertambah2 ni kan....mana xnk..ade yg dah anak 3 dah..hehehe...rasenyer last pun 2 thun setengah lepas..hehhe...agak lame la tu...orang lain tiap2 tahun wat family day kan..hehhee...masa ni family day di port dickson..kami main dalam kawasan hotel je...ilham kot name hotelllxingatlah..lebih kurng la tu..

teringat masa family day yg lepas...seronok sngt n enjoy...semua join kecuali family makngah n mak kerana komitmen keje....so...ade 1 game yg cik mah suka sangat...game dimana semua pasangan yg berkahwin kena join...especially mak n ayah lah kan...masa tu yg pasangan muda2 ni just kakak cik mah n abg sepupu je..yg lain semua mak cik2 n pak cik2...hehehe....

mulakan dengan game pertama...

game ini memerlukan mak2 n pasangan masing2 mengikatkan tali leher pada pasangan masing2....cuba teka..mak2 pndai x???konferm2lah x...sbbnya...majoriti mana dah keje pkai tali leher dah pakcik2 n ayah n sepupu2 cik mah...hehehe


boleh je ikat...cumanya xberapa nk kemas....janji boleh je kan.....

hahhaha...paklong punyer bsar giler pulak tu....kontot jadinya..klaka juga ni..hehhehe...

yg ni kemaskan,.....nmpk ade skill disitu...


yg ni terlebih pnjang n ciput je yg kat hujung tu..hahahha....boleh2..


ni pun edisi kontot juga....bolehlah kan...kira ade gaya2 dah tu...

 ni pling kelakar...xnmpk dah gaya tali lehernya....hehehhe....

game yang kedua adalah game yg dirancang adalah ayah perlu pkaikan mak tudung dengan gaya yg menarik n tertarik..hahhaha....

sngt kelakar sbbnya mana pernah ayah pkai kan mak tudung kan...slalu nya tunggu je mak siap..then membebel kata mak siap lambat...so game ni..hahhaha....ayah kn la prepare siapkan mak pkai tudung..suka sngt...meh tgok hasilnya...


ini adalah kakak cik mah n abg ipar...hahahha...disebabkan gaya yg abg iparku ini pkaikan pada kakak ku...mereka berdua menjadi juara untuk acara ni...pling kreatif sgt...hahahhaha

ni abg sepupu bersama isterinya....cute jugakkan....ade bkat rupanya....

ini pak long n maklong.pasangan senior...belet punya belet la jadinya....tp still ok lagi n boleh diterima fesyen kan...

jeng2...makjang n pakjang....adoi..anknya nk juga menyempit kat gmbar..hahhaha....ni mesti pakjang ikut pekembngan..le plak sebelah je...mana ntah lagi sebelah tudung tu disorak n diseletnya..hehehhe


tadaaa....mama n ayah cik mah...eh2...comel la ayah pkaikan untuk mama...kemas juga...ayah blaja dari anak2 nya agak2nyer..


paklang n maklang....cool juga...silang kanan n kiri...suka2.....

makteh n pakteh....ni memang gaya feveret kot kan....tpkan perasan x??pakteh siap lagi pinkan kat atas kepala makteh tu...cool lah pakteh....eh2...pemenang tu sibuk juga interframe kat belakang...hahhaha.

seronoknyer family day...harap2 tahun depan dapatlah wat family day..hehehe....tahun depan insyaAllah cik mah pun le dah join..ade suami dah masa tu..hehhe...okay....cantik2 manis ade citer family day x???jom share game ape lg yg best???

TQ

CIK MAH...

8 00 sudi berkongsi cerita:

Syazlina Khairuddin said...

bestnya buat family day..macam happening je nampak..hehe

cik mah said...

@Syazlina Khairuddin


aaa mmg best...mcm2 game lagi ade sbnarnya...happening biler semua join...syaz kena la jadi organizer..hehhe

anaztasias nora aira said...

sebenarnya mmg bagus gather2 family. tiap2 tahun kalo dpt wat mmg besh kan :)

cik mah said...

@anaztasias nora aira

Itulahkan..best sgt....tp susah nk kumpul ramai2 nk sekalikan jadual..hehehe

izfanora said...

ok.. sy knl abg sepupu kamu tue..

ex-psa kan.. abang boy dgn wife dier kak ummi.. :)

cik mah said...

@izfanora


la yeker...kebetulan plak ye..aaa..mereka ex-psa...hehhe

MiSyZ EyManN said...

terbaikkkk lhaaaaa ! :D hohoho

cik mah said...

@MiSyZ EyManN

hahaha..kan2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...