Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 5 September 2012

serentak seirama....

amboi2...tajuk entry macam nk menari2 je kan...suka sngt ek bunyinyer....bukan ape...sape x seronok bila menang contest n dapat giveaway kan....mestilah seronok....serentak seirama kali ni mewakili...dua benda yg cik mah join n alhamdulillah rezeki menyebelahi cik mah...yg diidamkan dalam hati dapat juga...syukur sgt....xmo citer pnjng...nk tunjuk buktilah dulu..hahaha....


Dari wawai...

yg diatas ni dari wawai...alhamdulillahkan..dapatlah t badge comel dari wawai...



inilah hadiah yg dijanjikan wawai...sukanya....wawai kata boleh pilih design sendiri dari hasil kerja wawai...so cik mah pilih dah...suka sangat...nk tau yg mana pilihan cik mah..kn lah tunggu....ni sebenarnya pilihan mama cik mah..cik mah select dua..then mama finalise...hehhe....suka2...xsabar nk tgok hasilnya..


Mana 1 pilihan mama cik mah ye???


nntikan....hehhe

tq so much pada wawai...sape2 yg nk tempah dari wawai silalah ke pagenya...wawai...


Dari suria....
jeng2...tgok ape suria kata...cik mah je yg pilih hadiah ni..hahhahhaaha....masa suria post senarai peserta n hadiah2nya..cik mah tgok cik mah je yg pilih hadiah ni..so peluang cerah kot...syukurlah sngt2..bila peluang memang sngt cerah..horayyyy....bunga2 cinta dah bila tb2 tgok suria komen kat blog ckp tahniah...sukanyalah x terkata....so..terus g tau en tunang n die pun heppy...slalu sgt citer kat die yg nk platform ni...n kat semua2 fmily pun sibuk nk promote pasal suria ade tempat platform ni....hehehhe....tu la kan..btol kata orang..sebutlah 44 kali...insyaALLAH ade rezeki..eh btul ke ade kata2 mcm tu...adelah kot kan...so dah diskus dengan suria...selanjutnya tunggu dekat2 dengan tarikh menikah nnti ye.sape2 berminat nk sewa juga platform ni le contact suria ek...ini link blognya...suria

 apa-apa pun..terima kasih pada mereka berdua ni yg sangat bermurah hati membantu B2B seperti cik mah ni....pemberian anda sangat2 cik mah hargai...semoga kalian dimurahkan rezeki selalu...amin2...

eh follower cik mah dah 95 orang lah...sukanya..terima kasih...xsabar nk tunggu 100...sempat x before anniversary cik mah yg ke-6???ade sesuatu menanti...   :)

TQ

CIK MAH...


10 00 sudi berkongsi cerita:

neng ana said...

Rejeki cik mah..congrats! ;)

cik mah said...

@neng ana

Tq ana....Aaa..syukur kan....melancarkan majlis......

BIE said...

TAhniah cik mah.. banyaknya hadiah yang cik mah menang :))

cik mah said...

@BIE


Aaa bie...tq2...seronok sgt....syukur...

bintanghati said...

assalm cik mah...
tengkiu sudi singgah ...
aboii yai ..manisnye nnt di ari bahagia..
cik bin xde la kot nk wat gitu ..
x rajin.. hehehe..

cik mah said...

@bintanghati

Waalaikumsalam....sama2....memang nk bg manis...hehhe....kot2 pengantin t senyum xberapa nk manis..hehehe...xpe..mjlis cik bin dah bersinar2 dah..kan ade cik bintang..hehhee

AyongAtikah Zaid said...

congrats cik mah!! wah!! nnt cik mah nak buat GA pulak ke??nak join...hehe...

cik mah said...

@AyongAtikah Zaid

BUNYINYA MCM TU LAH..TUNGGU FOLLOWER CUKUP 100 dululah..hehhe...tq ayong...ayong kn join tau....

bintanghati said...

heheh.. pandai cik mah bergurau senda yerk ..

erm dh nama pun cik bintang.. nnt mestila bersinar2 + berseri2 .. hehe...

cik mah pun kne gitu gak nnt ...

cik mah said...

@bintanghati

hehehe....bergurau2 senda lah katakan..hehehe...cik mah t nk amik bersinar2 dri cik bintang...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...