Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 4 September 2012

Gabungan.....

selamat pagi n selamat sejahtera juga....huhh...lega setelah berbincang n bertemu dengan OP cik mah....suka sangat2....okay...itu nnti akan wat entry khas ek...yg bertajuk entry gabungan tu adalah.....jeng2....jeng....hehhe....berkenaan dengan baju sanding nanti.ini kerana design perlu dipilih..minggu depan nk jumpe vendor dah..hahaha...tentang en tunang...insyaAllah okey n dikira settle..sebbnya mmg 100% sama mcm yg kami berdua jumpa di gulatis jalan TAR hari tu..iaitu awal tahun...xtau la sekarang ni patung tu pkai lagi x bj tu..hehhehe....so.. try tgok cikit lah..hehhe...warna nyer exactly ini yang kami mahukan...cuma..xtau if ade cadangn lagi dari vendor nnti..setakat ni kekal pada yang ini aja...en tunang xcerewet pun..senng nk uruskan...



inilah die....sape pernah tgok????hehehhe....kitaorang sgt jatuh cinta dgn baju yg patung ni pkai tau....jenis kain bridal satin....sgt cantik....en tunang pun suka n mula dah berangan..hahhaha...sempat kitaorang snap sebb nk tunjuk nnti kat vendor yg mcm ne kami nk n kain ape...

untuk cik mah plak...seperti biasalah..perempuan slalu je cerewet lebih kan...ngada2...mestilah..nk kelihatan mcm ratu dihari bahgia kita itu nnti...

ini die gmbar2 yg cik mah dah lama kumpul n suka...so..bj cik mah nnti adalah gabungan dari gmbar2 ni...



ni cik mah suka bhagian pergelangan tgnnyer...comel plak tgok manik2 kat pergelangan tgn tu....




cantik2 sgt...sukanya...xterlalu padat dengan lace n manik...warna cik mah sama lah ngan bj lelaki kat atas tu..cumanya ingat nk selit2 sikit manik biru,...ok x???sbbnya tema gold n royal blue...


terima kasih pada google n pada butik2 difb...cik mah xingat dah nama ape...sorry...t klau ingat cik mah masukkan ek...cik mah slalu bila jumpe je save..smpai terlupa nk save nama..huhuhu...harap dimaafkan ye...

ni antara koleksi yg cik mah suka...cik mah nk yg simple je n sangat2 menjaga kesopanan pengantin n bakal ratu sehari ini..hehehe.ingin sesuatu yg cntik dan sedap mata memandang.cik mah hanya suka yg simple dan tidak terlalu serabut dengan manik dan juga lace2 ...hehehee...mengada2..tp itulah idaman cik mah...antara yg sentiasa menjadi inspirasi adalah busana sanding irma hasmie...cntikkan..menutup aurat dan tidak ketat..tudung pula dilabuhkan...bukan ingin terlalu menunjuk2 tp menjaga kesopanan sebagai seorang isteri  tentu sekali...ingin skali menjadi isteri solehah dan hamba yg sentiasa mengingatinya....insyaALLAH...
cik mah suka juga antara baju-baju bertandang yang b2b bie select...ade beberapa...yg pling cik mah suka yg no 2 n 3..so...sape2 nk tgok...p kat link bie ek...


 gmbar kredit pada beautifulnara....

semoga yang cik mah ingin boleh direalisasikan oleh vendor cik mah nnti...

TQ

CIK MAH

8 00 sudi berkongsi cerita:

neng ana said...

Oihhh cantik2nye baju..smg terealisasi lah hendaknye.heee

cik mah said...

@neng ana

terima kasih ana...tu lah...semoga vendor dapat merealisasikan... :)

BIE said...

baju bby blue tu memikat hati la cik mah.. wewit :))

cik mah said...

@BIE


Aaaa...itulah design pertama yg cik mah suka....cntikkan...simple tp cntik...

LiNda said...

tema gold n royal blue, ohsem..mesti cantik. Pndai pilih kaler ye. Linda minat dengan krim + dark purple for my wedding nnti..;)

cik mah said...

@LiNda


Pilih blue..sbb warna feveret...gold sbb xmo amik silver dah atau grey..hehehehe....cntiklah krim n Dark purple...purple awesome...

Cik Saila said...

saya suka la dgn pic first tu..manik dia cantik btl :)

cik mah said...

@Cik Saila

itulah kan...mmg cntikkan...suka tgok...n idaman tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...