Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 24 September 2012

teman terbaik....

selamat petang cantik manis semua....xsempat bbrapa hari ni nk update...bnyk bnda nk wat...hehehe...sory ye...idea nk menulis ade..cumanya..entahlah...jari ni malas pulak..sbbnya..xberapa nk sihat lagi dari demam...so..hari ni..penulisan ini di tujukan khas untuk teman terbaik cik mah yg telah bnyak bersusah payah buat diri cik mah...

~saat menulis ni...hati tb2 jadi sayu n rindu dengan teman terbaik cik mah ni...~

padahal 1 setengah hari spend masa dengan teman terbaik cik mah ni...hehhehe....

kasi gmbar dulu buat tatapan..hehehe


hehehhe....cik mah ade cerita disebalik gmbar ni...so nntikan ek..


yeah..hasrat nk makan kat FULLHOUSE termakbul....teman terbaik cik mah dah tunaikan..thanks..   :)

saat cik mah perlukan pasti teman terbaik cik mah ada....lebih2 lagi bila sibuk memikirkan hal-hal perkahwinan yg kadang2 dilanda ombak rindu  badai...hehehe...

dulu kan...serius..slalu sngt terpikir...bila teman terbaik cik mah nk melangsungkan perkahwinan...mestilah cik mah sngt hepy untuk die...cik mah juga sebgai pengapitnya tau...heheh....tp...disebalik itu...apa yg cik mah pikirkan adalah...adakah cik mah akan kehilangan teman terbaik cik mah????

mengimbas kembali saat teman terbaik cik mah ditunangkan...cik mah jugalah yg sentiasa ada disisinya....masa tu...knl lebih rapat dengan bakal tunangnya yg juga merupakan kawan sekolah cik mah..cumanya...masa sekolah xberapa nk kenal..cinta bersemi di luar sekolah..hahhaha...boleh x gtu...

tadaa...kami semasa raya baru2 ni,...

setelah teman terbaik cik mah mendirikan rumah tangganya yg sangat bahgia...syukur....cik mah xpernah rasa cik mah kehilangan teman terbaik cik mah ini...xkisah masa dan hari...bila rasa cik mah sedih atau gembira..pasti teman terbaik cik mah jadi yg pertama tempat berkongsi segalanya...

terlampau bnyak pengorbanan dan masa teman terbaik cik mah untuk cik mah,....sentiasa menghiburkan hati cik mah dikala kebuntuan....paling bersyukur lagi..bila suami teman terbaik cik mah juga sama2 menghiburkan cik mah n en tunang yg sedang kebuntuan....terima kasih kerana tidak pernah mencuri atau menjurangkan persahabatan cik mah n teman terbaik cik mah....hehhehe....btol kot ayat mcm tu....sngt2 bersyukur kerana suami teman terbaik cik mah juga sangat2 memahami cik mah n en tunang...sentiasa memberikan semngat n menghiburkan kami...lupa semua masalah....


bersyukur sngt2...kerana teman terbaik cik mah telah jumpa imam dan cinta hatinya yg sngt2 mencintainya dan menjaga teman terbaik cik mah ini dengan sebaik-baiknya...hehehhe...dua2 sudah semakin sihat..itu tandanya bahgia kan...btol x????

sebenarnya..rasa entry ni xcukup lagi nk luahkan rasa hati yg sngt bersyukur dikurniakan teman terbaik cik mah ini....terima kasih sngt2 bunga AYU n AZIZI.....cik mah sayang dengan teman terbaik cik mah ini...semoga mereka semakin bahagia n dimurahkan rezeki selalu....

ni untuk ayu,,ingt lagi x lagu ni...

Teman Sejati
 
(buka ni tau bru dapat dengar lagu skali..jgn lupa nyanyi skali ek..)

Selama ini
Kumencri-cari
Teman yang sejati
Buat menemani
Perjuangan suci

Bersyukur kini
PadaMu Illahi
Teman yang dicari
Selama ini
Telah kutemui

Dengannya di sisi
Perjuangan ini
Senang diharungi
Bertambah murni
Kasih Illahi
KepadaMu Allah
Kupanjatkan doa
Agar berkekalan
Kasih sayang kita

Kepadamu teman
Ku pohon sokongan
Pengorbanan dan pengertian
Telah kuungkapkan
Segala-galanya...

KepadaMu Allah
Kupohon restu
Agar kita kekal bersatu
Kepadamu teman
Teruskan perjuangan
Pengorbanan dan kesetiaan
Telah kuungkapkan
Segala-galanya
Itulah tandanya
Kejujuran kita


TQ

CIK MAH

12 00 sudi berkongsi cerita:

Ayu'shaza Amir said...

menangis .. waaaa .. sobs, sobs .. ='( sayang ama jugak. banyaakkkk, banyaaakkkkkkkkkkkkkkk ..

cik mah said...

@Ayu'shaza Amir

tu lah...syahdu pulak rasa kan...sayang ayu juga.... :)

♥ Cik Cha said...

kawan yg sejati, tak kira la dah kawen ke belum kawen ke.. sentiasa ada disisi..

tapi len bagi cha.. kawan2 yg dari sekola baik bila kawen terus senyap..
ada 2 org je yg sentiasa disisi, lagi2 bila time nak wedding ni.. kadang2 tak harap dorang sebizi time wedding dorg kita tolong kan.. at least tanya kaba. bukan harap sgt pertolongan tu.. huuuuuuu

mungkin ada sebab disebaliknya kan..
just think positive.. heeee

Amalina Ali said...

Wahhhh.. untung kawan cik mah. ada special post untuk dia. :)

cik mah said...

@Amalina Ali


hehhehe.....nana pun teman baru blog terbaik juga..slalu kongsi2 citer kan... :)

cik mah said...

@♥ Cik Cha

btul tu cik cha....kita bukan harapkan apa2 balasan....cuma sedikit perhatian n keikhlasankan...

itulah..cik cha sbar ye...xpe...cik mah ade nk kongsi apa2 pun..suka ke duka ke..teman blog kan...hehhehe....


cik mah beruntung ada teman terbaik yg sentiasa memahami diri cik mah....

:)

bintanghati said...

hahaha...
huhuuh..
x tau mau sob sob ke, mau lalala~..
dlu pnh ade teman sgt terbaik..
tp skang sy dh xde teman terbaik ...titik

cik mah said...

@bintanghati

ala...cik bin...jgn la sedih2 ek..xpe..semua kawan2 b2b ni kan kawan baik kat blog...kita boleh sama2 share kan.... :)

adibahrisha said...

Dear Tak lame je lagi you akan bersatu, i doakan semuanya lancar.

•emy sharina• said...

samela kita ;) bezanya emy ade teman-teman terbaik..walaupun ade yg kahwin and ade baby, masa nak buat prepare for wedding ni semua sgt membantu..mintak jd bridesmaid pun x tolak..separuh org mesti cakap x boleh la, nak jaga anak la..bersyukur sgt kan cik mah

IMaH said...

Wah, rasa sayunya baca. Buat saya teringat dekat member baik saya jugak. Buat Cik Mah dan teman terbaik Cik Mah, semoga persahabtan korang berkekalan dan sentiasa bahagia sampai bila2 =)

cik mah said...

Adibah:tq sngt2 dibah.....xsbr rase..hehehe...

Emy:waaaa...bertuah btol kan...btol2 kdng2 ade yg xle bg kerjasama.....beruntungkan kita ada teman2 terbaik.....


Imah:btol2 imah...sj nk bg feeling2 sikit...kita pun ada bc tentang kawan rapat imah...best kan ade teman rapat....tq imah..semoga imah juga hepy dengn kawan rapat imah juga....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...