Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 19 September 2012

Menjadi juga nmpaknya....

selamat pagi lagi....2 3 hari lepas ade discuss ngan mama cik mah tentang majlis di kg baru nnti....wow..paksu cik mah siap wat rumah...excitednyer...xsempat nk p tgok lgi...paksu ajak dtg nk cat rumah..yeah..lagi lah excited...hehhehe....so..kali ni mmg dah 75% jadi wat di kmpung baru..hahahha...

Setelah mcm2 di bincangkan bersama mama...barulah ternmpak mcm bnyak sngt je lg bnda yg xpk...adoihai...tolonglah...tb2 jadi sesak pulak dada ni....fikiran ni mmg konferm serabut.....entry kali ni adalah berkenaan ngan Doorgift....cik mah cerita tentang doorgift nikah dululah ek...walaupun budget yg ciput je...tp niat hati mmg nk bg juga...so akan tetap diusahakan...atas bntuan MY BFF nnti...dah tnyer hari tu...yeah ...my bff nk tolong..seronok..ni juga sebnarnya doorgift untuk majlis berinai....eh tercakap pulak..ini lah antara yg mama cik mah cakapkan...so...cik mah kena usaha cari bj yg mama idamkan cik mah n bkal menantunya pkai nnti..mmg xde idea nk cari mana...tp tu hold dulu...lain kali baru cerita ek....

PEMBERIAN PERTAMA

masa blog walking post B2B...ade cik mah jumpe tentang pemberian Cd zikir or yassin...tentang terpikir untuk bg itu...

 

ini cik mah ambil dari link yg diberi...tq ye...sudi share2...

PEMBERIAN KEDUA
then dari pemberian hadiah masa cik mah tunang hari tu..


inilah dia...
setelah lame direnungkan n masa p rumah my bff juga ade jumpe sama mcm ni leak bunga rampai or potpuri...so...decide nk letak bunga rampai jugaklah...horay...tq pada kawanku ini kerana menghadiahkan ini....

PEMBERIAN KETIGA

 Sumber dari google

ape dalam ni????yg sebenarnya bekas ni cik mah xpk kan..saje nk letak gmbar ni...sbbnya..sape ade beli majalah pengantin baru akan tau ade bnyk doorgift comel2...salah 1 tu nnti cik mah nk wat...hasil dari pemberian my BFF nnti..insyaallah..semoga my bff dimurahkan rezeki...amin2...

semua ni cik mah nk letak dalam ni...hehhehe...sebb tu tajuk entry menjadi juga nmpknya..sbb..xdpt bg masa bersanding..bg masa mjlis nikah pun jadilah..hehehe..


BROWN @ WHITE PAPER BAG...

yeah....so..maknanya..semua pemberian tu akan diisi didalam ini...yeah....sempat x nk wat...xtau r...sempat je kot...xpyah susah2...simple n cute...itu yg penting..kuantitinya...dalam 50 je kot..terpulang pada keadaan nnti..hahahha..





ni dari sumber2 yg lame dah cik mah amik..tq pada google n ownernyer ye...suka sngt...comel kan...

so....sekarang ni...kn start bergerak dah ni....excited nk p cari keperluan utama iaitu CD untuk pass pada my BFF..hehehe....then siapkan deko untuk paperbag tu nnti....tunggu nnti ye cik mah kongsi kan lagi dengan cantik2 manis....ke cantik manis ade idea lg nk kongsi ngan cik mah nk letak ape????


TQ

CIK MAH

4 00 sudi berkongsi cerita:

Munnafendy said...

dlu ada gk ter pk nk bg cd, tp cancel sbb xlarat nk burn byk2.tp tu lah, cd burn ni tak tahan lama...kjp dh bunyi pelik2 kuar...hihihii


goodluck cik mah!

cik mah said...

@Munnafendy


ooo yeker....aaa btol juga tu...hehhe....tq munn....harpa2 semuanya ok nnti... :)

iedchan said...

cd yassin dgn brown bag tu cantik tau..hehe

i folo u..:P

cik mah said...

@iedchan

btol2..suka sngt.tq follow...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...