Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 14 September 2012

Setelah dipersetujui....

Syukur sngt2...akhirnya....satu perkara yang dikira sngt penting untuk majlis kawin nnti sudah dirancang n setelah dipersetujui...cik mah persembahkan....
pada sesiapa yg belum like...silalah like page mereka...ni bukan contest tau..kot2 nk tau perkembangan dari OP cik mah...hehehhe...dari sinisini...marilah menerokai..hehehe


https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-prn1/174860_224190774293288_1226100561_n.jpg

SOULMATE PHOTOGRAPH

ini adalah official photgrapher & videographer cik mah....
yg link atas tu untuk FB mereka n yg ni blog mereka.

cik mah jumpe n berdiscuss dengan mereka dua minggu lepas setelah lama merancang untuk berjumpa....

ni pakej semasa discuss diemail je...hehhe

  Package Soulmate Extra (Akad Nikah + Sanding)

 1 X VIDEO HIGHTLIGHT (10-20mins)
+
VIDEO ORIGINAL

1 X PICTURE SLIDESHOW

  2 X CUSTOM ALBUM 8X12

1 X POTRAIT 12X18 (with frame)

4 X 8R PICTURE

*FREE OUTDOOR SESSION
(NIKAH + SANDING )

2 PHOTOGRAPHER + 2 VIDEOGRAPHER
*FREE DVD COPY (RAW+EDIT)

**UNLIMITED PICTURE AND WILL BURN ON DVD

*TRANSPORTATION CHARGE 
setelah dipersetuji..inilah dia....


 Package Soulmate Extra (Akad Nikah + Sanding)

1 X VIDEO HIGHTLIGHT (20-30mins)

1 X PICTURE SLIDESHOW

2 X CUSTOM ALBUM 8X12

2 X portrait 12 x 18 with frame

*FREE OUTDOOR SESSION for nikah n sanding

*FREE DVD COPY (RAW+EDIT)

**UNLIMITED PICTURE AND WILL BURN ON DVD

**2 PHOTOGRAPHER + 2 VIDEOGRAPHER

**Transportation charge 

TOTAL:Below 1.8K....   :)


untuk outdoor nnti...cik mah dah fikirkan dah..cuma diam2 je dulu..then mereka pun suggest nk wat di LAKE GARDEN...horayyy..memang itupun yg bermain2 didalam fikiran cik mah ni...hahhaha...xsangka..memilih lake garden kerena..insyaAllah majlis nnti di KG baru...so dekat n lame dah nk p situ bergmbr2..last pergi pun sbb nk wat assignment je hari tu..amboi ..kemain jauh wat assignment dulu kan..heheh...

cumanya..tb2...cik mah terpikir..mcm ne nnti klau majlis nikah cik mah lepas asar....sempat ke nk beroutdoor nnti ye???ke kn pilih tempat outdoor dalam bngunn je???mcm ne ye???

yg ade cik mah pikirkan..nk wat di tgh kota je..hahaha...sbb pernah tgok outdoor kawan cik mah disekitar bukit bintang selepas mjlis nikah...ok x ye???ooo..ok ke x tu cik mah review lain kali lah ek...lame lg..hehhe...

next pulak..
 ini cik mah amik dari FB mereka...mari sama2 kita lihat hasikl2 kreatif mereka..


 ini adalah gmbar yg pling2 cik mah suka.....cntik sngt2...dengan warna kejelasan gmbar..yg cik mah tgok xde pun edit kan..just penggunaan kamera n lens kot kan..hahahha..pndai2 je..padahal xtau pape pun pasal kamera2 mahal ni...hehehe..




ini adalah ex-b2b Munn...cik mah knl soulmate ni pun dari pun entry2 munn..tq pada munn ye...


bagi cik mah gmbar2 mereka sangat natural n xterlalu n terlampau bnyak yg edit...bila edit pun still nmpk natural...itulah yg cik mah mahukan...bias nmpak keadaan sebenar dari gmbar yg terhasil...sbb setiap gmbar ada cerita kan....


berurusan dengan mereka sngt mudah dan senang....masa jumpe n discuss tentang tarikh n tempat...InsyaAllah itu semua sudah dikonfermkan...syukur...if ada perubahan hanya email atau sms je ngan mereka..pasti ada jawapannya..terima kasih pada mereka....xsbar nk bekerjasama nnti...

 

ni pakej terbaru dari soulmate..silalah ye tgok...

 

 

oh ye...next entry nnti...xtau r biler ek...cik mah dh mula kumpulkan gmbar2 untuk post masa wedding nnti...yelah..t terkaku pulak xtau nk bergaya mcm ne..lainlah model..mereka berpengalaman kan...kita ni nnti nk jadi model sehari je pun...so..knlah research sikit apa yg patut...tunggu ye...tata..


TQ

CIK MAH...

 

11 00 sudi berkongsi cerita:

aizu's life said...

dh dpt OP ye cik mah.. bgs2.. msti lapang dh sket dada tu,kan.. lagi berseri la pengantin ni :)

AyongAtikah Zaid said...

wah!!! bestnya dah dpt OP...ayong masih tercari2...huhu...

cik mah said...

aizu:aaaa...dapat dah..senng sgt dah hati ni...dada terasa lapang sikit....hehehhe....berseri2 lebih dah ni...


ayong:aaaa...best sngt....xpe2....ade masa lg...cr2 tau..survey2...

♥ Cik Cha said...

wah waaa.. dah dapat dah ea.. syok2.. gambar pun santek2 la cik mah.. suka yg 1st sebab baju dia pink.. ngeh2

noorliana zamri said...

memang cantik Op yang mah pilih..

cik mah said...

@♥ Cik Cha

aaa..dah ade..dah deposit dah..hehehhe...excited...suka sngt kan...btul2..cik mah pun sngt suka ngan gmbar pertama tu... :)

cik mah said...

@noorliana zamri

tq liana... :)

bintanghati said...

konfem dah yer OP cik mah..
kite pun dh konfem OP gak ..
mmg OP tu OP idaman kite sejak kenal dunia fotografi..

cik mah said...

@bintanghati


Ooo yeker...sape cik bin?

❤Cik Myra❤ said...

cik mah, jelesnya dapat O.P sekali ngan O.V bwh 2k je...wuuuuuu~ T_______T . sayang sekali cik myra dah booked O.P n O.V tapi agak mahal...sobsobsob...

cik mah said...

@❤Cik Myra❤
Tu la....cik mah pun bersyukur sngt....xpe2 myra..mesti hasilnya best...jgn bimbang k....ade hikmah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...