Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 29 September 2012

Dream Veil Contest V2.0


selamat pagi yang indah...lame dah rase xjoin contest...maklumlah sngt bz...memandangkan ade sedikit masa dan ruang...so cik mah kn cepat2 wat entry ni...takut terlupa lg....moga2 ade rezeki cik mah....

terima kasih pada kawan2 yg tag cik mah untuk join contest ni..sayanglah cntik manis semua...

bersempena dengan penubuhan Adriacottage FB fanpage, mereka sangatlah bermurah hati untuk  membuat 1 lagi contest untuk semua bakal-bakal pengantin yg sngt2lah cantik manis. 

dibawah ni syarat2 yg kn ikut tau klau nk join n menang....



ini adalah perkenalan untuk cantik manis ...cik mah kasi letak skali....

Syarat-syarat penyertaan

(cik mah copy n edit2 sikit je...)
  1. Hanya untuk bride Disember 2012 – Disember 2013 sahaja
  2. Sila like FB fan page http://www.facebook.com/AdriaCottage dan share dgn 2 org bakal pengantin
dah sudah cik mah patuhi disini....
3. Sila follow blog kami http://adriacottage.blogspot.com dan tag 2 org bakal pengantin
ni juga semestinya sudah....

ziema
mila
 
4. Post 1 picture veil idaman anda and describe it in 2 words.
 (No need essay)

 tarpana tertawan....
5. Dan akhir sekali tinggalkan link blog anda. 

Yang takde blog pun boleh join tau...email sj pada fainie_riz@yahoo.com
Tarikh tutup contest ialah 26 Oct 2012 (Saje pilih date raya haji. Huhuhuu)

cik mah saja kasi besar n highlight sikit...sbb cik mah takut cik mah terlupa...hehehe...


untuk hadianya adalah....

  1. Tempat pertama  – 1 exclusive veil  as per your request.
semoga cik mah ade rezeki untuk dream veil ini...insyaAllah...
  1. Tempat kedua – 1 hadiah misteri dari kami (Wedding stuff jgk)
ini pun heppy juga klau dah dapat....moga2...amin...

TQ

CIK MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...